Anna C.

Anna C.

Responds within 3 hrs, to 100% of messages
100% 3 hr

Anna C.

Doučovanie AJ s lektorkou so 7 ročnými skúsenosťami cez Skype aj prezenčne

  • Offers online lessons
  • Preferred times: mornings, midday, evenings
Preferred times: mornings, midday, evenings
Description References

Description

Ponúkam doučovanie anglického jazyka na profesionálnej úrovni pre všetky vekové kategórie a úrovne.

Vďaka štúdiu cudzích jazykov už na bilingválnom gymnáziu, štátnej jazykovej škole ukončenou štátnicou (C1-C2) a potom aj na VŠ so získaným titulom Mgr. v odbore preklad a tlmočenie, a taktiež niekoľkoročným skúsenostiam práce v jazykovej škole ako lektorka AJ, mám skúsenosti s výučbou a prípravou detí, teenagerov, dospelých a dôchodcov.
Rada Vám ušijem AJ hodinu na mieru. Všetko samozrejme závisí od Vášho cieľa a motivácie k výučbe AJ. Ukážem Vám, že AJ je super, len jej treba dať šancu 😉
Pripravím vás na prijímačky, maturitu, štátnice, certifikáty, pohovory alebo len tak na testy v škole či zlepšenie komunikácie v tomto jazyku.

Preferované doučovanie je realizované formou online - Skype, Whatsapp alebo Microsoft Teams. Prípadne prezenčne v mojom office.

Budem sa tešiť z každej spolupráce a z každého Vášho úspechu.

References (1)

+ add reference
Michaela Š.

Michaela Š.

Unverified reference

Hodiny s Ankou môžem len odporučiť. Je to skvelá lektorka, ktorá sa prispôsobí úrovni študenta, takže sa nemusíte báť a stresovať, že nebudete rozumieť. Hodiny s ňou sú pre každého, kto má úprimný záujem o zdokonaľovanie sa v anglickom jazyku. Oceňujem najmä to, že každá hodina bola iná, dynamická, dbala na konverzácie a ústny prejav, čo v školách veľmi chýba. Aj preto si myslím, že hodiny s touto lektorkou, ktorá je vždy usmievavá, priateľská a ľudská, vedú k rýchlejšiemu osvojeniu si cudzieho jazyka. Profi prístup a skvelá atmosféra na hodinách ma utvrdili v tom, že sa s ňou chcem ďalej zdokonaľovať v AJ a odporúčam to aj vám.

Tutor's answer:

Ďakujem krásne, teším sa, že som pomohla a ukázala ti, že AJ je skvelá 😊😉