Marek P.

Marek P.

Responds within 1 hr, to 70% of messages
70% 1 hr

Marek P.

  • Offers online lessons
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description References Blogs

Description

Doučovaniu sa úspešne venujem už niekoľko rokov a ako absolvent tlmočníctva na Viedenskej univerzite (AJ/NJ) viem ponúknuť nie len odbornosť, ale i ľudský prístup nakoľko som si sám musel prejsť neľahkou cestou učenia sa cudzieho jazyka. Sám pracujem aj ako jazykový mentor, lebo ovládam celú škálu techník samoštúdia. Študentov viem teda „nakopnúť“ správnym smerom.

Moja dostupnosť sa dá nájsť tu (voľný som len v nevysvietených časoch):
www.******

Momentálne svoj vlastný štýl učenia (kombinácia konverzačnej metódy, Callenovej metódy/Direkte Methode a tlmočníckeho drillu učím ďalších ľudí a ponúkam výnimočnú možnosť získať doučovanie priamo native spíkrom za prijateľné ceny.

Svoje služby fakturujem (som platiteľom DPH).

Sám mám pracovné skúsenosti na viacerých dobrovoľníckych i pracovných projektoch v medzinárodných tímoch, preklady, tlmočenie, projektový manažment, zahraničné školenia Erazmus+ a i.

V rámci študijných pobytov som strávil 1 rok v Kanade a pol roka na Erazme v Škótsku.

Výučbe jazykov sa venujem predovšetkým preto, že ma ohromne baví rozvíjať ľudský potenciál a teším sa z každého úspechu či pokroku študenta. Ponúkam individuálny a profesionálny prístup. Pre študenta vytváram študijný plán na mieru a poradím, ako sa učiť čo najefektívnejšie samoštúdiom.

References (6)

+ add reference
Monika T.

Monika T.

Unverified reference

Marek je ako doučovateľ výborný. Vyhovuje mi jeho štýl učenia, prístup ku študentom. Je flexibilný, na hodiny perfektne pripravený a veľmi trpezlivý. Pravidelne ma zásobuje učebnými materiálmi, posiela rôzne odkazy a správa sa profesionálne. Pomohol mi pripraviť sa na skúšku - úroveň B.1. Budem s ním ďalej spolupracovať. Určite všetkým odporúčam.

Lukáš S.

Lukáš S.

Unverified reference

Marekov pristup bol vyborny, taktiez bol vzdy ochotny sa dohodnut na case aky mi vyhovoval, prakticky vzdy mi prikyvol na moj termin aj ked uz mozno vtedy nieco mal navyse ma toho vela naucil resp. doucil, fakt odporucam

Lukáš S.

Lukáš S.

Unverified reference

Pristup bol vyborny

Lýdia K.

Lýdia K.

Unverified reference

Aj keď zo začiatku som veľmi nebola nadšená doučovaní cez Skype, Marek ma svojimi schopnosťami presvedčil, že to bol výborný nápad a že stojí za každé jedno euro čo som mu poslala a kedy pošlem. Jednanie je férové čo sa mi veľmi páči a taktiež jeho časová flexibilnosť. Je milý a príjemný takže hodiny prebiehajú vo veľmi priateľskom duchu. Určite odporúčam.

Petra

Petra

Unverified reference

S Marekom som sa pripravovala na štátnu skúšku. Vždy bol na hodiny pripravený a povedal mi, čo budeme preberať. Vždy bol veľmi milý, ochotný a snažil sa ma naučiť myslieť v nemčine. Často sme konverzovali na rôzne aktuálne témy zo sveta, čím som si zlepšila všeobecnú slovnú zásobu. Vedel sa prispôsobiť môjmu tempu a bol veľmi flexibilný, nakoľko nie vždy sme mohli mať hodinu v rovnakom čase. Ďakujem mu za to, čo ma naučil a odporúčam ho ďalej, aby mohol vzdelávať ďalších :)

Blogs (2)

Jazykové konzultácie od native spíkrov

Máte niekedy pocit, že isté otázky vám vie zodpovedať len natíve spíker? Gramatiku vie vysvetliť každý pokročilý študent, učiteľ či doučovateľ, ale čo s hovorovými výrazmi, voľbou správneho…

7 vychytávok na efektívnejšie učenie sa cudzích jazykov

FluentU - uč sa pomocou interaktívnych videí FluentU je webový portál využívajúci techniku učenia prostredníctvom čítania, zvanú extensive learning (viď záver príspevku), ktorá je založená na…