Martina T.

Martina T.

Accepts new students

Martina T.

Accepts new students

Deutsch lernen - Deutschkurse für alle

  • Offers online lessons
  • Preferred times: mornings, midday
Preferred times: mornings, midday

Description

Hladas niekoho, kto ti pomoze zvladnut gramatiku, konvezaciu a nemcinu? Si na spravnej adrese. Ponukam kurzy nemciny pre vsetky jazykove urovne. Viem sa prisposobit tvojim potrebam a poziadavkam (hodiny na mieru), ci uz si ziak, student alebo pracujes a potrebujes nemcinu v tvojom osobnom alebo v profesnom zivote. Doucujem, pripravujem na statnice, vediem konverzacne hodiny a pomozem aj s gramatikou. Moje hodiny su vsestranne zamerane. Potrebujes sa zlepsit v NJ v oblasti business, ekonomie, financii a IT, tak nevahaj a kontaktuj ma.

Mam statnu zaverecnu skusku (statnicu) z NJ v ekonomickom odbore (odborna nemcina, uroven C2). Jazykovej vyucbe, prekladatelstvu a tlmocnictvu sa venujem naplno od roku 2010. Vyucujem vo firmach, ale aj sukromnych klientov.

Pracujem s obrovskym mnozstvom roznorodych materialov a knih - gramatika, cvicenia, clanky, posluchy, atd. Tieto učebne materiály poskytujem v elektronickej verzii pre všetkych mojich studentov. V ramci prvej hodiny si studenta vzdy otestujem formou kratkeho testu. Ide o zistenie jazykovej urovne studenta (A1-C2) na zaklade SERR a spresnime si poziadavky, ciele, materialy a ostatne detaily nasej spoluprace pocas trvania jazykovej vyucby.

Zaciatok vyucby az po uhradeni ceny kurzu. Zrusenie hodiny najneskor 24 hodin vopred.