Peter G. Verified identity

Peter G.

Responds within 1 hr, to 100% of messages
100% 1 hr
Verified identity
Accepts new students

Peter G.

Accepts new students

Najlepšie doučovanie matematiky

  • 5/5 (rated by 4 students)
  • 47 lessons taught
  • Offers online lessons
  • From  15 €/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 15 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Answered questions

Description

Ahoj, volám sa Peter.
Študujem na Gymnáziu Angely Merici v Trnave. Matematika vždy patrila medzi moje obľúbené predmety, preto aj riešim matematické súťaže a olympiády. Rád doučujem vo voľnom čase.
Doučujem najmä druhý stupeň ZŠ ale nemám problém doučiť aj mladších žiakov. Mám za sebou vyše 200 odučených hodín, a zatiaľ som mal len pozitívnu odozvu. Podľa mňa matematika nieje ťažká, ale ťažko sa učí, keď si učiteľ so žiakom nesadnú. Každý matematiku vníma iným spôsobom, a preto je u žiakov problémom v škole ju pochopiť, nakoľko učiteľ v škole nemôže ju vysvetlovať každému žiakovi inak. Verím, že matematiku zvládne pochopiť každý, keď mu bude podaná spôsobom, ktorý mu najviac vyhovuje.

Lesson types

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

References (5)

+ add reference
Pavol Š.

Pavol Š.

21 lessons taught

S Petrom som už absolvoval niekoľko doučovaní a som veľmi spokojný. Vedel nájsť spôsob vysvetľovania, ktorý mi vyhovoval, a vďaka tomu som učivo rýchlejšie pochopil. Matematika mi po hodinách s Petrom začala konečne dávať zmysel. Môžem odporučiť každému, kto hľadá kvalitné doučovanie.

Daniel M.

Daniel M.

19 lessons taught

Som veľmi spokojný s doučovaním, výklad je veľmi zrozumiteľný a pochopím z neho oveľa viac ako v škole. Môžem len odporučiť 🙂

Rudo A.

Rudo A.

1 lesson taught

Petrovi sa darí, už po prvom stretnutí vedel v našej dcére prebudiť záujem (ZŠ 7r) . Dokáže dobre nadviazať prvý kontakt, spriateliť sa a tak si vytvoriť pozitívne prostredie so záujmom o ďalšie stretnutie. Myslím že je to aj vekom doručovateľa. Ten je blízky k veku druhostupňových žiakov ZŠ a ľahko si nájde komunikačnú cestu ktorou si získa pozornosť a ochotu venovať aj matematike :) U nás išlo už takmer o odpor k predmetu, odmietaniu a nízkemu vnímanú venovanému pri vysvetľovaní riešenia. Doposiaľ sme v procese doučovania 6 týždňov a zdá sa to byť na dobrej ceste.

Tutor's answer:

Som veľmi rád, že som vašej dcére pomohol, dúfam, že to pôjde takto super aj naďalej.

Ivana H.

Ivana H.

Unverified reference

Dcéra (6.ročník ZŠ) je veľmi spokojná s doučovaním. Konečne je pre ňu matematika zrozumiteľnejšia čo sa odrazilo aj na jej známkach. Ak hľadáte kvalitné doučovanie odporúčame!

Monika G.

Monika G.

Unverified reference

Patrik (zš 8.tr.) sa na hodiny matematiky vôbec netešil pred každou vyučovacou hodinou bol vystresovaný vôbec nechápal výkladu učiteľky. Peter dokáže vysvetliť učivo tak, že ho Patrik pochopil a toto všetko sa odzrkadlilo už v priebehu mesiaca na jeho známkach. Tak isto čo ma veľmi teší je skutočnosť, že ho pani učiteľka matematiky pochválila lebo je na hodinách aktvívnejší často sa hlásy na odpovede. Pri tabuli nemá stres a dokáže príklad vypočítať zľahkosťou. Verím že naša spolupráca bude naďalej pretrvávať a Patrik sa bude zdokonalovať.

Answered questions (2)

This tutor has helped to answer these study questions

Peter G.

Polohova a pohybová energia telesa

Dobrý deň! Mohol by mi to niekto skontrolovať? Ďakujem!

Peter G.

Kruznicový oblúk

Dobrý deň! Mohol by mi to niekto skontrolovať?