Alan M.

Alan M.

Responds within 11 hrs, to 100% of messages
100% 11 hr
Accepts new students

Alan M.

Accepts new students

Vysokoškolský študent v Anglicku, doučovanie AJ všetkých stupňov za super cenu

Price From 15 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Tutoring subjects:
Description Lesson types References

Description

Študent britskej univerzity. Som cieľavedomý, mladý študent, študujem odbor Anglický jazyk a a učenie AJ v Londýne. Mojím hlavným cieľom je naučiť ťa perfektne po anglicky s veľmi priateľským a dobrým prístupom. Už mám aj nadobudnutú prax vo vyučovaní detí na ZŠ- I. aj II. stupeň, jazykové školy atď. vo rôznych vekových kategóriách. Snažím sa porozumieť ľuďom a ukázať im správnu a zábavnú cestu ako si osvojiť tento skvelý jazyk.

Lesson types

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

References (2)

+ add reference
Katarína F.

Katarína F.

Unverified reference

Anglický jazyk som nikdy neovládala dobre, mala som veľký problém sa dohovoriť. Po prvej hodine angličtiny, som vedela, že som si vybrala správne. Milý, ústretový, snaží sa naozaj veľmi pomôcť. Veľkou výhodou bolo aj online doučovanie, čo mi veľmi pomohlo. Vrelo odporúčam, skvelý pristúp a celkovo systém v doučovaní.

Janka B.

Janka B.

Unverified reference

Bola som nad mieru spokojná s lektorom Alanom, dokázal ma plynule naučiť hovoriť po anglicky, zdokonalil ma v gramatike a výslovnosti. Má veľmi priateľský prístup a jeho hodiny sú veľmi náučné a jedinečné. Som mu veľmi vďačná, že ma naučil perfektne hovoriť po anglicky a vrelo hoodporúčam.

Tutor's answer:

Ďakujem veľmi pekne! 😊☺️