Julia B.

Julia B.

Responds within 27 hrs, to 100% of messages
100% 27 hr

Julia B.

Francúzština a angličtina so žiačkou prestížnej francúzskej univerzity

  • 1 lesson taught
  • Offers online lessons
  • From  15 €/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 15 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References

Description

Ahojte! Volám sa Júlia a práve som ukončila druhý ročník na Parížskom inštitúte politických vied Sciences Po Paris. Taktiež som absolventkou francúzskeho bilingválneho gymnázia v Žiline. Počas štúdia som absolvovala viacero výmenných pobytov vo Francúzsku, Švédsku alebo Indii.
Z angličtiny som získala certifikát Cambridge C1 a taktiež aj moje štúdium na univerzite prebiehalo bilingválnou formou (angličtina + francúzština).
Som otvorená doučovaniu od úplných základov, ale taktiež aj konverzáciám, poprípade pomoci študentom chystajúcim sa na Erasmus, alebo na vysokú školu do Francúzska.

Lesson types

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

References (2)

+ add reference
Ema J.

Ema J.

Unverified reference

Moja skúsenosť s Julkou je skutočne pozitívna. Jej vášeň pre jazyk je nákazlivý a jej individuálny prístup k výučbe, keďže sa v tomto obore vzdeláva, uspokojuje individuálne potreby. Podporuje a pravidelne prízvukuje, že prostredie, kde sú chyby prijímané ako príležitosti na učenie sa, dodáva na hodinách krásu poznávania. Jej trpezlivosť a povzbudenia vám pomôžu nájsť pochopenie v terajšom neúspechu a aj s práve jej pomocou budúcemu úspechu. Okrem jazykových zručností poskytuje hlboké pochopenie francúzskej kultúry a obohacuje tak hodinu o medzi kultúrne fakty. Julkina dostupnosť a flexibilita ešte viac podčiarkujú jej odhodlanie k úspechu študentov. Moja lektorka francúzštiny je skrátka výnimočná a z celého srdca ju odporúčam každému na ceste za zvládnutím francúzštiny.

Matej S.

Matej S.

Unverified reference

Julia je kvalifikovana a skusena lektorka francuzstiny, ktora vzdy dala moje individualne potreby a ciele vo francuzskom jazyku do centra pozornosti. Jej metoda ucenia je zalozena na dialogu, hodiny su rychle a plne vyziev, pokryvajuce zaujimave a uzitocne temy, slova a vyrazy. Rad si myslim, ze som zhovorcivy clovek, ale niekedy som pocas hodiny nebol prave naladeny hovorit spontanne, ale Julia mala vzdy vela otazok, ktore mi polozila, aby som mal podnety na pokracovanie v rozhovore. Je velmi bystra a vzdelana, priatelska a myslou otvorena, ma zaujimavu a inspirujucu osobnost a jej nazory na rozne temy boli pre mna casto obohatenim. Ma aj prijemny zmysel pre humor a vela trpezlivosti s mnozstvom chyb, ktore pocas nasich rozhovorov vo francuzstine robim. Mame spolu zdielany dokument, kam mi pisala uzitocne francuzske frazy, ktore sme na hodine vzdy prebrali, a cez mail som dostaval pravidelne vela uzitocnych materialov. Ak to mam zhrnut, treba povedat toto - ked hovorime o uceni francuzstiny, Julia vie velmi presne co, a ako robit, a je to vzdy velmi prijemna skusenost. S mojim rozhodnutim zacat francuzsku konverzaciu prave s nou som stale velmi spokojny a velmi sa tesim na nasu dalsiu spolupracu. Na zaklade tychto faktov, mozem Juliu ako lektorku francuzstiny, bez vahania a s cistym svedomim, vsetkym velmi odporucit.