Matúš F.

Matúš F.

Responds within 1 hr, to 70% of messages
70% 1 hr
Accepts new students

Matúš F.

Accepts new students

Doučovanie programovania Python, Java

  • 3 lessons taught
  • Offers online lessons
  • From  17 €/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 17 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Answered questions

Description

Zdravím ťa na svojom profile, som študentom kybernetiky a umelej inteligencie, pracujem v odvetí cloudových technológii a som názoru, že programovanie je zábava a keď to neplatí, tak robíme očividne niečo zle. Rád ti ukážem rôzne spôsoby ako si osvojiť programovanie a dostať sa na slušnú úroveň kde už budeš schopný rásť sám a naberať nové užitočné vedomosti.

Mojim kľúčovým zameraním je Python ale ani Java nie je od môjho jedálnička ďaleko. Celkovo by som to zhrnul na OOP paradigmu, ktorá zahŕňa rôzne dizajnové vzory a metódy.

Moje služby začínajú na 15€/h.
Neváhaj ma kontaktovať ak potrebuješ niečo vysvetliť, ukázať, prekonzultovať, v krajných prípadoch pomôcť niečo vypracovať.

Lesson types

Štandardná lekcia

17 € / 60 min

References (4)

+ add reference
Martina Š.

Martina Š.

Unverified reference

Matúša môžem len odporučiť! Ked' som potrebovala pomôct s úlohou v Pythone v krátkom termíne tak mi pomohol ju vyriešiť do 24 hodín a vynikajúco vysvetlil! Rýchla komunikácia ako aj super vysvetlenie. Naozaj ma zachránil!!! Už máme dohodnuté lekcie do budúcnosti. 10/10.

Erik C.

Erik C.

Unverified reference

Matúša môžem odporučiť každému, potreboval som pochopiť pár princípov v pythone, ukázal mi šikovné spôsoby ako v ňom pracovať a zlepšiť si štruktúru kódu za mňa 10/10✌🏻

Nicolas L.

Nicolas L.

Unverified reference

S doučovaním jazyka Java som veľmi spokojný. Doučovateľ je trpezlivý, ochotný a časovo flexibilný. Odporúčam.

Róbert D.

Róbert D.

Unverified reference

Dobrý prístup, priateľský. Vysvetlenie témy na úrovni, ak sú nedostatky, stačilo sa opýtať a daná téma sa prebrala znovu tak, aby som ju pochopil. Maximálna spokojnosť. Vrele doporučujem.

Answered questions (3)

This tutor has helped to answer these study questions

Matúš F.

Python informatika

Dobrý deň pomohli by mi niekto s úlohou ako urobiť obsah a obvod hocijakých rozmerov obdĺžnika na pythone- cez python aby to urobil, všade som to hľadala ako by to mala vyzerať ale veľmi sa my to nedarí,ďakujem za pomoc

Matúš F.

C programovanie

Vypracuje to niekto prosím?

Matúš F.

Python programovanie

Potrebovala by som pomoc v informatike -programovanie v pythone -mame napísat návrh niečo ohľadom zdravotníctva -aby bol ten program ohľadom zdravotníctva.Na fotke by malo byť ohľadom čoho presnejšie Buď dýchanie alebo pulz -vypisla som si to ale neviem to sformovať