Róbert M.

Róbert M.

Responds within 6 hrs, to 100% of messages
100% 6 hr
Accepts new students

Róbert M.

Accepts new students

Nemčina/francúzština/angličtina efektívne a s ľudským prístupom

  • Offers online lessons
  • From  17 €/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 17 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Photos & Certificates

Description

Volám sa Robo, mám 24 rokov a študujem na Universität Wien. 🇦🇹

MOJE SKÚSENOSTI:
🇫🇷+🇬🇧
Bakalársky program “Európske štúdiá”, ktorý som absolvoval na Univerzite Komenského prebiehal v angličtine. Počas neho som si zároveň spravil “CAE” certifikát a dosiahol úroveň “C2” v AJ.
Taktiež som absolventom francúzskeho bilingválneho gymnázia Metodova, kde som získal certifikát “C1” z FJ.
Okrem výmenných pobytov vo Francúzsku som ako stážista pôsobil takmer 6 mesiacov v Bruseli, 🇧🇪 kde som používal francúzštinu aj angličtinu na dennej báze. V neposlednom rade som takmer rok vyučoval tieto jazyky ako lektor 👨‍🏫v súkromnej jazykovej škole v Bratislave.

🇩🇪
S nemčinou som bol v kontakte prostredníctvom mojej germanofónnej rodiny už od detstva, pričom si ju neustále zlepšujem aj vďaka štúdiu a životu vo Viedni. K tomu som aj držiteľom C1 Goethe-zertifikátu.

ČO PONÚKAM?
👉🏻 ľudský prístup a trpezlivosť
👉🏻 prispôsobenie hodín individuálnym potrebám
👉🏻 systematický spôsob výučby

V prípade záujmu je možné dohodnúť si bezplatnú skúšobnú hodinu (30 minút).
Cena za doučovanie = 17€/60 minút
Preferujem online hodiny.

Lesson types

Štandardná lekcia

17 € / 55 min

References (3)

+ add reference
Jana S.

Jana S.

Unverified reference

S Róbertom mám viac-menej pravidelné hodiny angličtiny už asi rok. Myslím, že sme si sadli nielen na profesionálnej úrovni, ale aj ľudsky. Komunikáciu má na vynikajúcej úrovni (čo sa týka jazyka, ako aj korektnosti) a na hodiny bol vždy pripravený a nikdy sa nestalo, že by sme nemali čo robiť. Za ten rok, čo sme mali spolu hodiny som urobila výrazný progres, čo je vo veľkej miere Róbertova zásluha. Vždy ma motivoval a reálne som sa na hodiny veľmi tešila, až sa mi stalo, že som popravde zabudla, že sme vlastne na "hodine". Veľmi odporúčam.

Lenka M.

Lenka M.

Unverified reference

S hodinami FJ som veľmi spokojná, štýl výučby mi dosť vyhovuje, hodiny su tiež zábavné a veľa sa pri nich naučím. Robo má veľkú trpezlivosť 😁 vždy je pripravený na hodinu, vysvetlí učivo aj niekoľkokrát kým to nepochopím. Počas hodiny si prejdeme gramatiku, čítanie a zadania z učebnice, štýl hodiny však prispôsobí požiadavkám študenta 👌 Taktiež je veľmi flexibilný, vždy sa vieme dohodnúť. Určite odporúčam, veľká spokojnosť! 😊

Lenka P.

Lenka P.

Unverified reference

Robo je skvelý učiteľ, veľa naučí, vysvetlí, odpovie. Hodiny mame už 3 mesiace a moja angličtina sa zlepšuje vďaka doučovaniu. Je časovo flexibilný, vždy sme sa dohodli. Taktiež zodpovedný, na hodiny mám vždy pripravené materiály, vždy sa dohodneme, čomu sa budeme venovať. Proste super :) spokojnosť na 100%

pictures and certificates