Aima Z. Verified identity

Aima Z.

Responds within 9 hrs, to 90% of messages
90% 9 hr
Verified identity
Accepts new students
Free trial lesson

Aima Z.

Accepts new students
Free trial lesson

Your English Personal Trainer 💪🏻

  • 5/5 (rated by 19 students)
  • 653 lessons taught
  • Offers online lessons
  • From  12 €/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 12 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Photos & Certificates

Description

Pomôžem vám zlepšiť si angličtinu - od začiatočníkov až po pokročilých. Cez konverzácie sa zameriame na praktickú, každodennú angličtinu, ktorú využijete v reálnom živote.

Istota v písanej aj hovorenej angličtine vám pomôže otvoriť svet pracovných príležitostí či už na Slovensku, v Európe alebo v inej krajine vašich snov. Ja žijem, po ukončení štúdia ako profesionálny učiteľ angličtiny, na Bali v Indonézii.

Nehovorím síce po slovensky, ale nebojte sa. Tým, že naše lekcie budú prebiehať výlučne v angličtine sa urýchli váš progres. Viem byť veľmi trpezlivá a chápavá, no zároveň chcem vidieť rýchle výsledky našej individuálnej výučby. Chcem, aby ste sa venovali učeniu a zároveň sa bavili na našich personalizovaných konverzáciách.

Začneme pracovať na slovnej zásobe, naučíme sa praktické frázy pre rôzne situácie, rozhovory alebo formálnu e-mailovú komunikáciu. Budeme pracovať v priateľskom neformálnom prostredí, ktoré podporuje interaktivitu a zamieriame sa na vaše individuálne ciele.

Lekcie môžu prebiehať cez Skype, Zoom, Google Meet, Microsoft Teams alebo tu na platforme. Rada sa s vami spoznám cez 20-minútovú skúšobnú lekciu zadarmo.

Teším sa, ako vás uvidím rásť a zlepšovať sa :)

---

From beginners to advanced students, I can help you improving your English skills with natural conversations, focusing on practical day to day English you can use in real word situations.

Being confident in both written and spoken English can open a world of opportunities for you to work in Slovakia, in other countries in Europe or in the country of your dreams. Like Bali, the Island of Gods, where I’m based after I graduated as a professional English teacher.

​​Sorry I can’t speak Slovak, but no worries with that, our lessons will take place exclusively in English, speeding up your learning curve and taking you to the top in no time.
I can be very patient and understanding, but at the same time I want to see quick results for our one-to-one teaching. I want you to be committed in learning, while having fun with our personalised conversation.

Let’s start immediately to work on your vocabulary, learn practical phrases for different situations, small talk, formal email communication. After we create a friendly and informal environment that encourages interactivity, it will be easy to focus on your individual goals.

Lessons can take place over Skype, Zoom, Google Meet, Microsoft Teams or here on the platform. I'm happy to have a 20 minutes trial lesson with you for free.

Looking forward to seeing you growing and improving :)

Lesson types

Trial lesson

Trial lessons are only available between 5 a.m. and 15 p.m

Free / 20 min
Monthly Plan

Fixed slot every day, Monday to Friday. Time slot 5 a.m to 13 p.m 5 classes a week, each week of the month. (20 hours/month) Fixed low price of 240 Euro/month Pros: constant and regular progress, lowest price Cons: you need to be committed and motivated! Mesačný plán Fixný čas každý deň, od pondelka do piatku. Časový interval od 5. hodiny ráno do 13. hodiny. 5 hodín týždenne, každý týždeň v mesiaci. (20 hodín/mesiac) Fixná nízka cena 240 eur/mesiac. Výhody: konštantný a pravidelný pokrok, najnižšia cena Nevýhody: vyžaduje od vás záväzok a motiváciu!

12 € / 55 min
Denný Pass Angličtina / Day Pass English

You don't want to commit with a long term package? The day pass offers the flexibility of learning English whenever you want. Available Monday to Friday from 5 A.M - 3 P.M Nechcete sa zaviazať k dlhodobému balíku? Denný lístok ponúka flexibilitu v učení sa angličtiny, kedykoľvek chcete. Dostupný od pondelka do piatku od 5:00 do 15:00.

18 € / 55 min
Weekend Plan

Flexible time Saturday and Sunday only Price: 20€/hour

20 € / 55 min

References (20)

+ add reference
Zuzana G.

Zuzana G.

60 lessons taught

Hodiny s Aimou boli skvelé. Som rada, že som si vybrala práve Aimu pre doučovanie AJ. :) Aima je skvelá lektorka, je trpezlivá a veľmi milá. Som nadmieru spokojná. Rozprávali sme sa o všetkom. Aj napriek tomu, že naša komunikácia bola len v AJ, tak sme sa vždy dohodli. Ďakujem Ti Aima za naše spoločné rána pri hodine AJ. Urobilo mi to krajší deň. :) Odporúčam ! Určite sa ešte vrátim. :)

Lukáš Š.

Lukáš Š.

43 lessons taught

Aima je veľmi dobrá lektorka anglického jazyka , je priateľská . Od kedy mávam lekcie s Aimou sa mi zlepšila komunikácia a hlavne sa nebojím rozprávať aj keď viem že veta nie je úplne správna , Aima ma vždy nasmeruje na správnu cestu. Preto ak potrebuješ sa zlepšiť v anglickom jazyku, odporúčam lekcie s Aimou. thank you Aima :-) Lukas

Diana J.

Diana J.

38 lessons taught

Ďakujem veľmi pekne Aime za naše hodiny. Každú hodinu sa rozprávame nielen o gramatike, ale aj o nejakej téme, ktorú Aima pripraví. Už teraz si všímam, že mám väčšiu odvahu rozprávať a implementujem v komunikácii veci, ktoré sa učíme. 10/10 ♥

Tatiana L.

Tatiana L.

20 lessons taught

Aima is a brilliant person, I really like to talk with her. Her conversation topics are so interesting and actual and you can freely express your thoughts. Aima gives you a feedback, she always listen to you. Conversations with Aima are remarkable thanks to cultural differences between us and I like it very much! Aima really helps me, I feel more confident after our intensive monthly plan and I want to go on :)

Lenka S.

Lenka S.

20 lessons taught

Aima je perfektná učiteľka angličtiny. Má neskutočnú trpezlivosť. Odporúčam jej služby. :) :) :) Bola som začiatočník a vďaka nej som sa posunula vyššie.

pictures and certificates