Kamila S.

Kamila S.

Responds within 4 hrs, to 100% of messages
100% 4 hr
Accepts new students

Kamila S.

Accepts new students

Doučovanie hudby

Price From 20 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings
Description Lesson types References

Description

Volám sa Kamila. Mám vyštudovanú hru na priečnej flaute na konzervatóriu v Košiciach, bakalára z hudobného umenia / pedagogiky. Momentálne som študentkou 6. ročníka operného spevu na konzervatóriu a pôsobím aj ako členka externého zboru v Národnom divadle v Košiciach. Mám 5 ročnú učiteľskú prax na Základnej umeleckej škole, ale rozhodla som sa venovať súkromnému doučovaniu.

Mojich študentov som úspešne pripravila na talentové skúšky na konzervatórium, kde sa ďalej venujú spevu, či dokonca skladbe. S trpezlivosťou ťa prevediem základmi správnej techniky, alebo spoločne vylepšíme tvoju interpretáciu.

Čo sa týka spevu, je jedno akým štýlom sa chceš naučiť spievať. Základy sú pri všetkých štýloch rovnaké. Naučím ťa správny spevácky dych, tvoriť zdravý tón, rozzozvučíme tvoje rezonančné priestory a nájdeme tvoj AUTENTICKÝ hlas.

V prípade akýchkoľvek otázok mi neváhaj napísať.
Teším sa na Teba! 😌🤍



Lesson types

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

References (5)

+ add reference
Peter L.

Peter L.

Unverified reference

S doučovaním som veľmi spokojný, ako začiatočník čo zo začiatku o hre na klaváir nevedel veľa a nepoznal noty. Vďaka dobrému prístpu a výkladu hudobnej teórie po častiach som sa zabehol do začiatkov veľmi rýchlo a rozhodne mienim pokračovať :)

Anton K.

Anton K.

Unverified reference

S doučovaním spevu som veľmi spokojný, už po niekoľkých lekciach bolo vidieť u mňa ozajstné zlepšenie. Pomohla mi úspešne zvládnuť prijímacie skúšky na konzervatórium. Cením si jej prístup ku mne, to, že dokáže učiť rôzne štýly spevu, pružnosť pri dohadovaní termínov... Určite odporúčam.

Martin S.

Martin S.

Unverified reference

Som veľmi spokojný s Kamilinými lekciami operného spevu. Má priateľský prístup, pri speve presne vie zanalyzovať čo a kde treba doladiť, a tiež vie veľmi pekne vysvetliť technické prvky ako správne dýchanie a rezonancia v tele. Často ukazuje rôzne príklady a tiež navrhuje kreatívne tipy a triky, ak mám s nejakou technikou problém. Veľmi odporúčam!

Matt L.

Matt L.

Unverified reference

Chodievam na hodiny spevu a som veľmi spokojný. Priateľská, uvoľnená atmosféra, hodiny sú prispôsobené potrebám študenta a nie je problém sa dohodnúť na časoch. Odkedy som začal chodiť tak je poznať viditelné zlepšenie, čiže určite odporúčam každému, či začiatočníkovy čo chce začat spievať alebo niekomu kto sa chce zlepšiť :)

Tutor's answer:

Ďakujem ☺️

Štefan M.

Štefan M.

Unverified reference

S doučovaním hry na klavír som veľmi spokojný. Na čase sa vieme vždy dohodnúť a hodiny sú prispôsobené mojim schopnostiam a zručnostiam :) Som úplný začiatočník a tak oceňujem hlavne jej trpezlivosť a ochotu pomôcť. Navyše ak mi niečo nie je jasné tak vždy ochotne odpovie na moje otázky aj mimo vyučovacích hodín. Vrelo odporúčam každému kto by sa chcel naučiť hrať (nie len) na klavír.

Tutor's answer:

🙏😊