Laura B.

Laura B.

Responds within 3 hrs, to 100% of messages
100% 3 hr
Accepts new students

Laura B.

Accepts new students

Doučovanie angličtiny pre deti a dospelých za skvelú cenu:) 🇬🇧📗💡

  • 1 lesson taught
  • Offers online lessons
  • From  15 €/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 15 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Photos & Certificates

Description

Dobrý deň:)

Volám sa Laura a mám 20 rokov. Ponúkam doučovanie angličtiny pre deti a dospelých online, prípadne prezenčnou formou (v rámci Bratislavy).

Ako 17-ročná som získala Cambridge certificate (level C1). S deťmi už druhý rok pracujem ako lektorka v súkromnej jazykovej škole Helen Doron (čo ma mimochodom veľmi baví:)) Doučím podľa potrieb-gramatiku, slovnú zásobu, konverzáciu. Hodiny vediem v zábavnom štýle, kde sa pozornosť dieťaťa snažím smerovať na hru/aktivitu, nie na samotné učenie.

S dospelými sa sústreďujem hlavne na konverzáciu, výslovnosť a zlepšovanie slovnej zásoby, no prechádzam aj maturitné témy (poskytujem aj materiály), alebo gramatiku.

Doučovanie viem prispôsobiť aj skupinám.

Ponúkam úvodné stretnutie zadarmo, na ktorom sa dohodneme na materiáloch, spôsobe výučby, zamerania, cene a iných podrobnostiach.

Neváhajte ma teda kontaktovať a teším sa na Vás:)

Lesson types

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

References (4)

+ add reference
Alexandra V.

Alexandra V.

1 lesson taught

Lekcie s Laurou sú veľmi príjemné a mám ich rada. Je veľmi ochotná a chápavá. Vie si hodinu prispôsobiť na mieru. Je veľmi flexibilná a prispôsobivá .

Lucia F.

Lucia F.

Unverified reference

Laura doučuje môjho neposednejšieho 13 ročného syna 1-2x týždenne. Forma učenia spočíva v konverzácii na rôzne zaujímavé témy, pri ktorých môj syn nemá potrebu odbiehať od PC čo je pre mňa kľúčové. Dáva možnosť vybrať si témy podľa vlastných požiadaviek. Vrelo ju odporúčam.

Michal M.

Michal M.

Unverified reference

Laura doučuje nášho syna a sme veľmi spokojní s tým, ako jeho úroveň angličtiny za par mesiacov pokročila! Aj syn si pochvaľuje lekcie, je veľmi spokojný a na hodiny sa teší. Ak budeme riešiť doučovanie aj pre druhého syna, určite znovu oslovíme Lauru.

Lujza R.

Lujza R.

Unverified reference

So slecnou Laurou som velmi spokojna. Doucuje mojho 7-rocneho syna, ktory sa na hodiny tesi a domov nosi z anglictiny jednotky. Niekedy som tam s nim a vidim, ze je aktivny. Urcite odporucam, pokial zvazujete doucovanie pre svoje dieta

pictures and certificates