Zuzka S.

Zuzka S.

Responds within 9 hrs, to 100% of messages
100% 9 hr
Accepts new students

Zuzka S.

Accepts new students

Kvalitné doučovanie z chémie a biológie

Price From 15 €/hr
Preferred times: midday
Tutoring subjects:
Description Lesson types Answered questions

Description

Som učiteľka s dlhoročnou praxou na ZŠ a gymnáziu. Ponúkam doučovanie z chémie a biológie pre všetkých, ktorí ho potrebujú. Buď bežné štúdium na ZŠ a SŠ, pri príprave na opravné skúšky, maturitné skúšky, alebo prijímačky na všetky VŠ na Slovensku a v Čechách, kde je potrebná biológia a chémia (lekárske fakulty, veterina.... )
Som vďačná za všetky ponuky na doučovanie a oceňujem férové jednanie. Preto ocením spätnú informáciu na moju odpoveď, najmä, ak si ma nevyberiete. Zbytočne tak neblokujete ostatných, ktorí majú záujem o spoluprácu.

Lesson types

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Answered questions (40)

This tutor has helped to answer these study questions

Zuzka S.

chémia stredná škola

ahojte, rada by som sa opýtala či by ste mi vedeli pomoct s tými cvičeniami. som z toho celkom zúfalá

Zuzka S.

Chémia

Dobrý deň, prosím mohli by ste mi popísať postup ako zo vzorca pri soli vytvorím názov? Napríklad Mg(Feo2)2 bude železitan mangánnatý, keď z toho chcem vytvoriť názov? Alebo Mn2(Si03)7 bude kremičitan mangánistý? Ďakujem za pomoc!

Zuzka S.

názvoslovie zlúčenín

Ako sa prosím vytvára názvoslovie týchto zlúčenín ? Zároveň mám otázku, ak sa niekto venuje príprave na LF, ohľadom testovníc, či tieto vzorce je potrebné sa nabifliť alebo stačí pochopiť systému a následne logicky ( výpočtom ) vyvodiť správnu odpoveď. Resp.,či je na skúškach na to čas. Lebo učiť…

Zuzka S.

chémia

Molekuly vodíka: a) Sú tvorené dvomi atómami vodíka b) Sú tvorené atómami vodíka, ktoré sú viazané nepolárnou kovalentnou väzbou c) Sú pri izbovej teplote nestabilné d) Po dodaní dostatočnej energie sa môžu štiepiť na atómy vodíka V zmesi so vzduchom alebo kyslíkom sa vodík zlučuje po zapálení …