Peter Z.

Peter Z.

Responds within 14 hrs, to 100% of messages
100% 14 hr
Accepts new students

Peter Z.

Accepts new students

Kurz hry na husliach/barokových husliach pre začiatočníkov i pokročilých

  • Offers online lessons
  • From  30 €/hr
  • Preferred times: mornings, midday, weekend
Price From 30 €/hr
Preferred times: mornings, midday, weekend
Description Lesson types References Photos & Certificates

Description

Máte radi hudbu a chceli by ste vyskúšať menej tradičný nástroj? Začnite sa učiť hrať na husliach! Husle ako nástroj majú istý punc výnimočnosti. Ako pedagóg mám dlhoročné skúsenosti s výukou hry na tento nástroj a keďže som zároveň aj aktívny hudobník a interpret, neprestávam na sebe pracovať. To je zárukou vysokej kvality skúseností, ktoré chcem posúvať ďalej. Pre záujemcov ponúkam aj špecializáciu - výuku hry na barokové husle

Ponúkam kvalitné doučovanie pre všetky vekové kategórie a úrovne schopností. Mojim cieľom je pomôcť Vám rozvinúť svoju vášeň pre hudbu a schopnosti na maximum. Bez ohľadu na to, či hráte iba pre radosť, pripravujete sa na koncertné vystúpenie alebo nacvičujete repertoár na prijímacie skúšky/konkurz. Naše lekcie Vám pomôžu dosiahnuť vaše ciele.

Neváhajte ma kontaktovať, či už máte záujem iba o jednorazovú lekciu alebo pravidelnú výuku. Študijné materiály a noty sú samozrejmou súčasťou. Lekcie budú prebiehať prezenčnou formou (teda osobne) alebo v prípade záujmu aj online cez platformy Skype alebo Zoom (prípadne aj iné).

Teším sa na Vás!

Lesson types

Štandardná lekcia

30 € / 55 min

References (1)

+ add reference
Barbora H.

Barbora H.

Unverified reference

Hodiny barokových huslí s Petrom, boli pre mňa veľkou radosťou. Naučila som sa pozerať sa na hru na husliach úplne iným spôsobom, ako dovtedy. Veľmi to bolo pre mňa hodnotné, a otvorilo mi to úplne nový svet možností. Pochopila som, že hrať, sa dá aj inak. Že je to vlastne umenie samo o sebe, ktoré sa dá stále tvoriť. Pozerám sa teraz už na hru na husliach úplne inak, ako doteraz. Fascinuje ma to čím ďalej tým viac. Peter je veľmi dobrý a trpezlivý. Vždy som odchádzala z hodiny nadšená, a dalo mi to do života veľmi veľkú hodnotu. Najhodnotnejšie je pre mňa to, že som si vďaka našim hodinám uvedomila, že husľová hra nie je čosi dané. Ale je to na nás, aby sme to tvorili. Ďakujem ti ešte raz, a pozdravujem. :)

pictures and certificates