Mark F.

Mark F.

Responds within 1 hr, to 100% of messages
100% 1 hr
Accepts new students
Free trial lesson

Mark F.

Accepts new students
Free trial lesson

Učiteľ obchodnej/všeobecnej angličtiny pre dospelých

  • Offers online lessons
  • From  20 €/hr
  • Preferred times: midday
Price From 20 €/hr
Preferred times: midday
Tutoring subjects:

Description

Slovensky:

Študujte angličtinu so skupinovými/individuálnymi kurzami online. Môj kurz sa zameriava na prirodzené používanie angličtiny s konverzačnými témami a technikami učenia. Na zlepšenie vášho učenia mám sériu kníh pre všeobecnú angličtinu a sériu Grammar-in-Use na zlepšenie vašej gramatiky.

Obchodná angličtina: Študujte tento kurz so zameraním na zlepšenie svojich zručností v prezentácii, rozhovore, životopise, stretnutí a spoločenskej angličtine. Pokryjeme angličtinu špecifickú pre vaše odvetvie. Mám skúsenosti s prácou v: Právnom, zdravotnom, armádnom, spravodajskom. Podniky, medzinárodné vzťahy, automobilový priemysel, pohostinstvo, cestovný ruch, šport, zábava a ďalšie odvetvia.

IELTS/TOEIC: Tento kurz vám pomôže pripraviť sa na skúšku pomocou užitočných tipov a trikov na zlepšenie skóre. Zameriavame sa na používanie Cambridge kníh, pretože sú oficiálnym prípravným materiálom na skúšku. Študenti sa zamerajú na testovacie moduly počúvania, čítania, písania a hovorenia.

Knižný klub: Ak sa chcete ďalej vzdelávať, ale nemáte veľa času alebo peňazí, potom Knižný klub je skvelý spôsob, ako si zlepšiť angličtinu a spoznať iných študentov. Každý týždeň sa stretneme v skupine a budeme diskutovať o knihe, ktorú sme sa rozhodli prečítať, a tiež sa naučíme nové slová, vytvoríme si názory a zažijeme interaktívne učenie.

Ak máte záujem dozvedieť sa viac alebo sa prihlásiť na lekciu, napíšte mi správu ešte dnes.

English:

Study English with group/individual classes online. My course focuses on natural use of English with conversation-based topics and learning techniques. To enhance your learning I have a series of books for General English and the Grammar-in-Use series for improving your grammar.

Business English: Study this course with a focus on improving your presentation, interview, CV, meeting, and social English skills. We will cover English specific to your industry. I have experience working with: Legal, Healthcare, Military, Intelligence. Corporate, International Relations, Automotive, Hospitality, Tourism, Sport, Entertainment and other industries.

IELTS/TOEIC: This course helps you prepare for your exam with helpful tips and tricks to improve your score. We focus on using Cambridge books as it is the official test preparation material for the exam. Students will focus on listening, reading, writing and speaking test modules.

Book Club: If you want to continue learning but do not have much time or money, then the Book Club is a great way to improve your English and meet other learners. Each week we will gather in a group and discuss a book we have chosen to read, and also learn new words, form opinions and have an interactive learning experience.

If you are interested to learn more or sign up for a lesson, send me a message today.

Lesson types

Trial lesson

Discuss your lesson plan and create a lesson that works for you.

Free / 30 min
Štandardná lekcia

20 € / 55 min

pictures and certificates