Žofia F.

Žofia F.

Responds within 1 hr, to 30% of messages
30% 1 hr

Žofia F.

Kvalitné doučovanie Matematiky za príjemnú cenu

  • Offers online lessons
  • From  15 €/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings
Price From 15 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings
Description Lesson types Answered questions

Description

Zdravím,

volám sa Žofia a mám 19 rokov. Matematiku doučujem online už vyše roka a venujem sa študentom vo veku 12-16 rokov (resp. druhý stupeň základnej školy). Na hodinách ich pripravujem na testy, pomáham s domácimi úlohami, alebo vysvetľujem nepochopené učivo.
Veľmi rada podporujem mladé talenty, kedže sama som od detstva riešila matematické súťaže (Pikomat, Pikofyz, Olympiáda, Pytogoriáda, Klokan a iné). Teší ma, ked si deti nájdu vlastnú cestu k predmetu namiesto používania naučených poučiek. Rodičia sú so mnou spokojní (študenti, ktorých som učila minulý rok sa vrátili aj v tomto roku.)
Prvú hodinu ponúkam zadarmo (aby sme sa uistili, že si so žiakom sadneme) a potom si pýtam 10eur/45min alebo 15eur/60min. Ak som Vás zaujala, určite sa ozvite.

Prajem ešte pekný deň!
Žofka

Lesson types

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Answered questions (2)

This tutor has helped to answer these study questions

Žofia F.

Matematika 3 - štatistika/pravdepodobnosti

vedel by mi niekto pomoct s riešením takeho typu prikladu, stačil by mi postup čo a ako riešiť aby som sa dostal k spravnemu vysledku

Žofia F.

Slovná uloha

V dvoch susedných obciach žije spolu 4824 obyvateľov.Mensia obec má o 1238 menej obyvateľov menej ako väčšia obec.Kolko obyvateľov žije v každej obci?