Michal K.

Michal K.

Responds within 1 hr, to 100% of messages
100% 1 hr
Accepts new students

Michal K.

Accepts new students

Prípravné kurzy chémie pre prijímačky na medicínu (JLF UK Martin,LF UK Bratislava, SCIO)

  • 1 lesson taught
  • From  17 €/hr
  • Preferred times: midday, evenings, weekend
Price From 17 €/hr
Preferred times: midday, evenings, weekend
Description Lesson types References

Description

Volám sa Michal a študujem na JLF UK v Martine. Chémiu doučujem už od strednej školy, prípravným kurzom na medicínu sa venujem štvrtý rok. Ak sa hlásiš na JLF UK v Martine prípadne na LF UK v Bratislave, či potrebuješ úspešne zvládnuť SCIO test z chémie na inú fakultu, toto doučovanie je práve pre teba. Pre bližšie informácie ma kontaktujte priamo tu, je možné aj osobné stretnutie.

Lesson types

Štandardná lekcia

17 € / 55 min

References (2)

+ add reference
Bianka V.

Bianka V.

Unverified reference

Michal mi pomohol pripraviť sa na prijímačky z chémie. Aj keď som ho oslovila len 3 mesiace pred prijímačkami, pripravil pre mňa vhodný rozvrh, aby sme stihli prebrať učivo. Veľmi dobre vysvetľuje látku a komunikácia s ním bola veľmi príjemná. Som mu vďačná, pretože som sa dostala na medicínu v Martine a taktiež má u mňa obdiv, ako to popri škole zvláda. Odporúčam!

Lukáš C.

Lukáš C.

Unverified reference

Michal ma doučoval Chémiu na prijímačky do Martina a Hradca Kráľoveho. Pravidelne ma doučoval každý týždeň/2 týždne podľa dohody. Jeho prístup k učeniu je veľmi príjemný, je to veselý týpek čo sa vždy mi snažil vysvetliť veci polopate. Aj keď som bol úplne dutý vždy mi pokojne vysvetlil dokým som to nepochopil. Vďaka nemu som sa dostal do Hradca Kráľoveho. Ďakujem Michal a prajem veľa úspechov v doučovaní.