Patricia M.

Patricia M.

Responds within 1 hr, to 38% of messages
38% 1 hr
Free trial lesson

Patricia M.

Free trial lesson

Jazyky ľavou zadnou

  • Offers online lessons
  • From  6 €/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 6 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Photos & Certificates

Description

Jazyky "španielskou dedinou"? Tak to rozhodne nie! Ponúkam doučovanie na mieru pre všetkých. Nemám problém s doučovaním akejkoľvek vekovej skupiny, mám skúsenosti s doučovaním žiakov prvého stupňa ZŠ, stredoškolákov aj študentov VŠ. Rada ti pomôžem so základmi cudzích jazykov alebo so zlepšením tvojej úrovne, či prípravou na skúšky ako napríklad DELE! Rovnako sa neštítim konverzácií na témy z každodenného života alebo o kultúre, literatúre a histórii.

Trochu (dosť) o mne:
Volám sa Patrícia a som študentkou prvého ročníka francúzskej filológie Univerzity v Granade, ktorá sa nachádza v jednom z najkrajších regiónov Španielska, v Andalúzií. Španielčine sa venujem od štrnástich, kedy som nastúpila na bilingválne gymnázium v Žiline. Odvtedy sa môj level vyšplhal až na úroveň C1, ktorú som v novembri v roku 2020 obhájila ziskom diplomu DELE (Diploma de Español como Lengua Extranjera). Nakoľko mám záľubu v zbieraní diplomov a certifikátov, v máji 2022 som úspešne zložila odbornú štátnu jazykovú skúšku (tiež na úrovni C1), ktorá preskúšala najmä moju odbornú slovnú zásobu z oblasti prírodných vied a techniky. Taktiež som držiteľkou Título de Bachiller (Titul španielskeho maturanta), ktorý mi bol udelený na základe úspešnej maturity zo Španielskeho jazyka, literatúry a kultúry a biológie a chémie v španielskom jazyku. V štvrtom ročníku SŠ (2021) som sa zúčastnila celoštátneho kola olympiády v španielskom jazyku, kde som obsadila pekné 2. miesto v kategórií D (bilingválni študenti, úroveň C1- C2). Mám aj skúsenosti s konferenciami MUN (Model United Nations) v španielskom jazyku, či už v pozícii delegátky alebo prezidentky výboru alebo s divadlom v španielskom jazyku. Už štvrtý rok sa venujem doučovaniu španielčiny a v minulosti som taktiež viedla krúžok španielskeho jazyka.

Jazyky skrátka milujem! A ty môžeš tiež!

Ak máš záujem, neváhaj a kontaktuj ma! 😁



Lesson types

Skúšobná lekcia

Free / 30 min
Španielčina - B1/ B2

10 € / 55 min
Španielčina pre začiatočníkov

8 € / 55 min
Španielčina C1 - príprava na DELE C1

12 € / 55 min
Anglický jazyk

6 € / 55 min

References (2)

+ add reference
Martina H.

Martina H.

Unverified reference

Patrícia je výborná doučovateľka a skvelý človek. Je dôsledná,vždy maximálne pripravená,trpezlivá. Som jej veľmi vďačná. Lepšiu doučovateľku som si nemohla priať. Vrelo odporúčam všetkými desiatimi.

Mária C.

Mária C.

Unverified reference

Som veľmi rada, že môžem pridať recenziu a vrele Vám odporučiť Patríciu ako učiteľku španielčiny a angličtiny. Hodiny sú fakt perfektné, Patrícia je veľmi ochotná, zlatá, príjemná a hlavne veľmi svedomitá učiteľka. So španielčinou sme začali pred troma mesiacmi a syn už komunikuje, tvorí vety a gramaticky sa zdokonaluje. A hlavne hodiny s Patríciou má veľmi rád. Starší syn sa doučuje angličtinu a vie už porovnať viaceré doučovateľky a preto vám viem vrele doporučiť Patríciu, pretože je veľmi spokojny. Ak hladáte niekoho na doučovanie, určite vrele odporúčam :) Mária

pictures and certificates