Marek Z.

Marek Z.

Responds within 1 hr, to 88% of messages
88% 1 hr
Accepts new students

Marek Z.

Accepts new students

Španielčina s prehľadom

  • 1 lesson taught
  • Offers online lessons
  • From  12 €/hr
  • Preferred times: mornings, evenings, weekend
Price From 12 €/hr
Preferred times: mornings, evenings, weekend
Description Lesson types References Photos & Certificates

Description

Ahojte!
Volám sa Marek a momentálne študujem cestovný ruch, ekonómiu a jazyky na Univerzite v Granade. Milujem španielčinu a všetky veci s ňou spojené. Som absolvent španielskeho bilingválneho gymnázia v Žiline a taktiež držiteľ 1. miesta v celoštátnom kole olympiády v španielskom jazyku v kategórii D (bilingválni študenti). Tri roky dozadu som úspešne zložil skúšku zo španielčiny (DELE-C1) a dva roky dozadu som získal titul španielskeho maturanta, nakoľko som absolvoval maturitnú skúšku zo španielskeho jazyka, literatúry, kultúry a chémie po španielsky. Čo sa týka doučovania, mám päťročné skúsenosti najmä s ľuďmi z bilingválnych gymnázií.
Či si už v španielčine nováčik alebo pokročilý, ktorý ju chce jednoducho vyšperkovať, ozvi sa!

Veľmi rád Ti pomôžem zlepšiť gramatiku, obohatiť slovnú zásobu, zvýšiť sebavedomie pri konverzácii alebo spoznať literatúru, kultúru a históriu jednej z najkrajších krajín Európy :)



Lesson types

Štandardná lekcia

12 € / 55 min

References (4)

+ add reference
Dominik D.

Dominik D.

Unverified reference

Marek ma už vyše dvoch mesiacoch doučuje španielčinu a musím uznať, že zaznamenávam na sebe obrovské pokroky. Zo španielčiny som vedel iba základy a aj za taký krátky čas, Marek s jeho profesionálnym prístupom bol schopný vo mne vzbudiť nadšenie a motiváciu pre španielčinu. Hodiny ma veľmi bavia a vždy su plné rôznych zaujimavych konverzačných tem , tipov pri cestovani a rad pri učení sa či už slovíčok alebo gramatiky. Marekove hodiny španielčiny jednoznačne odporučam :)

Marek P.

Marek P.

Unverified reference

Marek je veľmi príjemný počas doučovania, hodiny sul zábavné a čo je najdôležitejšie hodiny s ním sú plné nových poznatkov ktoré vie dostatočne vysvetliť. Vážim si jeho individuálny prístup mi odpovedať na každú moju otázku. Vždy má pripravené matierály z ktorých na hodine čerpá a tak isto posiela aj doplnkové materiály mimo hodín. Som rád že som si vybral na doučovanie práve jeho.

Ema O.

Ema O.

Unverified reference

Marek ma doučuje už druhý rok a doučovania s ním mi veľmi pomohli , odrazilo sa to aj na známkach zo španielčiny a taktiež som získala väčšie sebavedomie v rozprávaní. Keď niečomu nerozumiem vždy je ochotný a nájde spôsob, ako mi to vysvetliť ,aby som danému učivu pochopila. Odporúčam všetkými desiatimi :)

Katarína K.

Katarína K.

Unverified reference

Veľmi príjemný, pohodový a individuálny prístup k učeniu, vďaka čomu sa s Marekom dá zvládnuť aj komplikovanejšia časť španielčiny ľavou-zadnou. Je veľmi flexibilný a otvorený komunikácii, dokáže odhaliť aj slabšie stránky a posúvať študenta stále o krok ďalej :) Určite odporúčam jeho hodiny španielčiny

pictures and certificates