Viktoria T.

Viktoria T.

Responds within 2 hrs, to 100% of messages
100% 2 hr

Viktoria T.

Profesionálne online doučovanie francúzskeho a anglického jazyka

  • Offers online lessons
  • From  25 €/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings
Price From 25 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings
Description Lesson types References

Description

UPDATE:
Pre obmedzené kapacity momentálne prímam výhradne jednorazové doučovanie alebo pomoc s písaním/prekladaním textu. Ďakujem.


Ahojte :)

Venujem sa jazykom vyše 14 rokov a veľmi rada pomôžem aj tebe, či už s rozprávaním, gramatikou alebo porozumením.

Ku každému študentovi volím individuálny prístup, na prvej hodine si nastavíme plán. Doučujem študentov stredných škôl, pomáham s prípravou na certifikát a maturitu, s niektorými študentmi máme čisto konverzačné hodiny (business English) a taktiež vyhotovujem preklady alebo viem pomôcť s motivačným listom v cieľovom jazyku.

Oba jazyky som sa naučila v zahraničí. Francúzsky jazyk som vyštudovala v Paríži, kedy som žila vo francúzskej rodine a detailne spoznala aj kultúru. V Anglicku som vyštudovala prekladateľstvo a tlmočníctvo anglického a francúzskeho jazyka, počas ktorého som stihla Erasmus pobyt v obľúbenom Francúzsku. Počas strednej školy som žila rok v americkej rodine a ukončila strednú školu v Michigane, USA.

Hodiny rada vediem v cudzom jazyku, po dohode so študentom :)

Teším sa na naše lekcie! :)

Viki

Lesson types

Štandardná lekcia

25 € / 55 min

References (2)

+ add reference
Lívia U.

Lívia U.

Unverified reference

Viki je veľmi dobrá doučovateľka, ktorá mi pomohla zlepšiť slovnú zásobu ako aj schopnosť komunikovať v anglickom jazyku. Vďaka jej priateľskému prístupu sa na každú lekciu veľmi teším a odporúčam jej hodiny všetkým, ktorí sa chcú zdokonaliť v cudzom jazyku a zároveň sa niečo nové naučiť.

Lenka H.

Lenka H.

Unverified reference

Viki je velmi super mila a prijemna doucovatelka. Hodiny francuzstiny s nou boli pohodove a zaroven som sa vela naucila. Hodiny boli nastavene podla toho co som sa chcela a potrebovala ucit (ci gramatiku alebo len konverzaciu), Viki bola vzdy ochotna hodiny upravit podla mojej vole. Urcite odporucam!

Tutor's answer:

Dakujem Lenka :))