Samuel L. Verified identity

Samuel L.

Responds within 2 hrs, to 50% of messages
50% 2 hr
Verified identity
Accepts new students

Samuel L.

Accepts new students

Príprava na prijímacie skúšky na medicínu na LF UK , doučovanie na medicínu , prípravné kurzy na medicínu , prijímačky na medicínu

  • Offers online lessons
  • From  5 €/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 5 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Answered questions

Description

Som súčasným študentom LF UK v Bratislave, kde dosahujem vynikajúce študijné výsledky. Mám niekoľkoročné skúsenosti s prípravou nových uchádzačov o štúdium na našej fakulte v rámci kvalitnej spoločnosti, ktorá sa tomu intenzívne venuje. Svedčí tomu aj veľká úspešnosť prijatých uchádzačov.

Prípravy realizujem v rámci ,,Nauč sa pomáhať,, - naucsapomahat.sk a aj v nasledujúcom školskom roku budem spolu s mojimi kolegami (študentmi aj absolventmi lekárskych fakúlt) realizovať prípravu na medicínu. Tá je určená na Lekársku fakultu Univerzity Komenského v Bratislave a je vhodná pre záujemcov o štúdium všeobecného aj zubného lekárstva.

Súčasťou prípravy sú nami kompletne vypracované podklady, z ktorých sa môžete pripravovať a nemusíte mať žiadne iné doplnkové materiály, pravidelné overovanie vedomostí pomocou testov z konkrétnych otázok, ktoré budú na prijímacích skúškach a osobný prístup s možnosťou vysvetlenia čohokoľvek, na čo sa budete pýtať, zameriavame sa aj na klinické korelácie a informácie použiteľné do študentskej a neskôr lekárskej praxe. Prípravu realizujeme s použitím interaktívnych pomôcok a dbáme na prepájanie vedomostí a klinických korelácií a dlhodobé učenie, ktoré bude následne študent využívať aj počas štúdia na fakulte.

Našou veľkou výhodou je nízky počet uchádzačov v skupine, ako aj garancia, že všetci uchádzači v skupine budú mať záujem o štúdium na LF UK, častokrát sa totiž v praxi stretávame so situáciou, že skupiny uchádzačov sú zmiešané a príprava je teda pre nich neefektívna, tomuto sa u nás vyhnete.

Všetky bližšie informácie, ako aj prihlasovanie na prípravu sú uvedené na webovej stránke naucsapomahat.sk , kapacita účastníkov je limitovaná.

S našou pomocou sa za minulé roky dostalo na LF UK až 96,96% uchádzačov, môžete byť jedným z nich :) .

Tešíme sa na Vás.

Okrem prípravy na medicínu realizujeme aj školenia prvej pomoci, ktoré zabezpečujú akreditovaní inštruktori a tréneri prvej pomoci, ak by ste mali záujem, tak vieme Vás aj v tejto oblasti zaškoliť.

Lesson types

Štandardná lekcia

4,90 € / 55 min

References (1)

+ add reference
Michaela Z.

Michaela Z.

Unverified reference

Vynikajúca príprava na medicínu, odporúčam.

Answered questions (1)

This tutor has helped to answer these study questions

Samuel L.

Biológia

Dobrý deň chcem sa opýtať ci mi viete pomôcť otázkou Ďakujem