Viktória D.

Viktória D.

Accepts new students

Viktória D.

Accepts new students

Anglicka konverzacia trochu inak!

  • Offers online lessons
  • From  25 €/hr
Price From 25 €/hr

Description

Ahoj!
Ak si chces precivicit anglictinu, doucit sa gramatiku, alebo si prevetrat tvoje business english schopnosti - rychlo pis!
Moje hodiny su 100% v anglictine, ale keby si sa nahodou niekde zasekol - rozumiem, a viem ti pomoct.
Povazuj ma za tvojho english coach-a ale aj viac!

Mam vystudovany business v Oxforde, takze moja anglictina je s UK vyslovnostou.
V UK som zila viac ako 12-rokov a 2-roky v Latinskej Amerike.

Moje hodiny:
PRE DOSPELYCH: Ponukam vam konverzaciu v anglictine - s twistom! Mam hlboke zazemie v business-e a osobnom rozvoji - vyuzime to! Ci uz potrebujete s niekym prebrat vas business napad, strategiu pristupu k trhu, alebo sa 'len' zamysliet nad vasou kazdodennou operaciou a moznostami ako ju zlepsit.
Ci uz ste business owner, alebo by ste nim chceli byt - moje hodiny vam k tomu dopomozu.

A to iste aj z osobneho uhlu pohladu - pomozem vam s identifikaciou vasich silnych i slabych stranok, nadstavenim osobnych cielov a planom na ich realizaciu.

Jedno je iste - Konverzacie so mnou budu vzdy konstruktivne! Teda, ak len sa vam v ten den prosto naozaj nechce - potom mozeme prosto klebetit - je to na vas! ;)

PRE DETI: Viac ako 2 roky som vyucovala moje 3-starsie deti v domacej skole vo vsetkych predmetoch ZS v anglictine, takze aj vam a vasim detom viem poskytnut Dva v Jednom - co takto doucovanie matematiky, ale v Anglictine?
Ucenie deti ma velmi bavi, a pomahat im napredovat vo SVOJOM tempe je pre mna vzdy velkym zadostucinenim! (To by ste neverili, ako daleko deti v ucive zajdu - a to same od seba, ked je podane inou formou ako v skole!)

Ak sa obavate ponorenia sa do anglictiny, mate pocit ze je to prilis - komunikovat IBA v anglictine - nebojte sa! Pojdeme na to vasim tempom.
Z mojich skusenosti, ale, je toto najlepsia cesta rapidneho rozvoja i jazyka i prevetrania kreativneho rozmyslania a zmyslu vynajst sa!

Takze, ci uz chcete pokec alebo prediskutovat nieco seriozne - v anglictine - Sup-sup, ozvite sa este dnes! Som tu pre vas a rada vam pomozem ako sa len bude dat :) Thanks a pocujeme sa!

Lesson types

Štandardná lekcia

25 € / 55 min