Sophia Č. Verified identity

Sophia Č.

Responds within 1 hr, to 10% of messages
10% 1 hr
Verified identity
Accepts new students

Sophia Č.

Accepts new students

Skvelé doučovanie angličtiny, matematiky, chemie a biologie pre Teba

  • Offers online lessons
  • From  15 €/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 15 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend

Description

Ako študentka prvého ročníka medicíny na Karlovej univerzite ponúkam kombináciu jazykovej výučby, prípravy na pohovor a akademickej podpory v matematike, biológii a chémii. Vďaka dosiahnutiu úrovne C2 z angličtiny, a predošlým učiteľským skúsenostiam na jazykovej škole v Bratislave som pripravená viesť študentov všetkých vekových skupín a prostredí k plynulosti a sebadôvere. Moja predošlá práca ako manažérky ľudských zdrojov mi takisto umožňuje efektívne pripraviť mojich študentov na prijímacie pohovory v angličtine. Pomoc s prípravou na pohovor v angličtine bude mať vyššiu cenu, a to z dôvodu mojich skúseností v tejto oblasti a zvýšenej náročnosť spojenej s prípravou na takéto lekcie.

Navyše, moje nadšenie pre matematiku, ktorú doučujem už 5 rokov, mi umožňuje poskytovať jasné vysvetlenia a podporovať hlboké pochopenie matematických pojmov. Bez ohľadu na to, či sa potrebujete popasovať s jednoduchou aritmetikou alebo riešiť náročné príklady, som tu, aby som vám pomohla zjednodušiť počítanie a uľahčila Vám tento predmet.

V oblasti medicíny, hoci to nie je moje primárne zameranie, ponúkam pomoc s prípravou na prijímačky. Mám silné základy najmä z chémie a biológie, a ako prváčka na medicíne, presne viem čo od Vás budú na prijímačkach požadovať, a čo treba vedieť na ich úspešne zvládnutie.

Som trpezlivá, prispôsobivá a mám skutočnú vášeň pomáhať iným uspieť. Vytváram podporné vzdelávacie prostredie, kde sa študenti cítia pohodlne klásť otázky a skúmať nové koncepty. S prívetivým prístupom sa snažím, aby učenie bolo príjemné a efektívne pre každého študenta, s ktorým sa stretnem.

Lesson types

Štandardná lekcia

15 € / 60 min