Andrea K.

Andrea K.

Responds within 4 hrs, to 100% of messages
100% 4 hr
Accepts new students
Free trial lesson

Andrea K.

Accepts new students
Free trial lesson

MEDICÍNA 🩺 - Príprava na prijímacie skúšky, biológia 🧬, chémia 🧪 a anglický jazyk 🇬🇧 - ONLINE

  • Offers online lessons
  • From  25 €/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 25 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References

Description

Ahoj, volám sa Andrea a po úspešnom zložení prijímacích skúšok na viacero lekárskych fakúlt v Česku aj na Slovensku som sa rozhodla odovzdávať svoje vedomosti z chémie a biológie ďalej.

Ak potrebuješ pomôcť s prípravou na písomku, vysvetlením rôznych tém, rozobratím modelových otázok alebo niekoho, kto ti vysvetlí testovnice krok po kroku, neváhaj ma kontaktovať.
Súčasťou našich doučovaní bude aj písanie cvičných testov po zvládnutí každého tematického celku.

Rada ti pomôžem aj s angličtinou na úrovni B2, ku ktorej mám certifikát z jazykovej školy. Doučovanie môže prebiehať formou štúdia s učebnicami, ktoré poskytnem ja (pracujú s nimi viaceré kurzy a jazykové školy) alebo podľa tvojich vlastných študijných materiálov či požiadaviek.

Doučujem pomocou grafického tabletu a zdieľanej obrazovky, takže doučovanie prebieha akoby bolo prezenčne. Zadávam domáce úlohy a študentov vedomostný posun na každej hodine preverujem.

Teším sa na našu spoluprácu. :)

Lesson types

Skúšobná lekcia

Free / 30 min
Štandardná lekcia

25 € / 60 min

References (4)

+ add reference
Beáta M.

Beáta M.

Unverified reference

Dcére sa hodiny veľmi páčila, je nadšená. Ďakujeme pekne, dobre sme sa rozhodli. 👍

Petra S.

Petra S.

Unverified reference

Velky zaujem o studenta a empatia. Andrejka bola na hodiny stale pripravena a zalezalo jej na tom, aby som sa ucivo naucila. Pripravovala mi aj vela uloh na precvicovanie. Doucovania prebiehali cez google meet, ale bola otvorena aj inym moznostiam. Doucovatelku odporucam aj dalsim.

Matej A.

Matej A.

Unverified reference

Doučovanie s Aďkou odporúčam každému, kto chce chémii reálne pochopiť. Chemické výpočty ani reakcie mi už vôbec nerobia problém. Príklady vysvetlí aj tromi rôznymi spôsobmi, takže sa nie je čoho báť. Vidno, že jej určite ide aj matika.

Muna B.

Muna B.

Unverified reference

S doučovateľkou mám veľmi dobré skúsenosti. Mali sme online hodiny chémie cez messenger (ale bola ochotná prejsť aj na inú platformu) a vždy vysvetlila učivo aj viackrát a inými spôsobmi tak, aby som ho pochopila. Bola ochotná sa prispôsobiť aj v tempe učenia a má vlastné učebné materiály. Empatiu a trpezlivosť som taktiež veľmi ocenila. Sama mala dokonca záujem, aby sa danú látku žiak naučil, nebola voči tomu ľahostajná. Nemám čo vytknúť. :D 10/10