Vladimír V.

Vladimír V.

Responds on average within 46 hrs
46 hr

Vladimír V.

Hra na akustickej a elektrickej gitare

  • Offers online lessons
  • From  10 €/hr
  • Preferred times: midday, evenings, weekend
Price From 10 €/hr
Preferred times: midday, evenings, weekend
Tutoring subjects:

Description

Chceš sa naučiť hrať na gitare ale nebaví ťa zdĺhavá teória? Ponúkam výučbu gitary trošku iným, zábavným a progresívnym spôsobom :)

Výučba prebieha v profesionálne vybavenej skúšobni v centre Trenčína, kde sú k dispozícii rôzne hudobné nástroje, aparáty, basové gitary, akustické a elektrické gitary, bicie, klávesy atď. Nemusíš si nosiť vlastný nástroj. Prídeš a o všetko je postarané :)
Prioritou je absolútne bezstresová výučba, zábava naprieč rôznymi hudobnými štýlmi. Preferujem individuálny prístup ku každému žiakovi. Ponúkam teoretické základy aj pre tých najmenších :)
K dispozícií sú aj interaktívne hodiny s bubeníkom, kde ťa naučíme, aké je to hrať v živej kapele. Akým spôsobom tvoriť hudbu, komponovať piesne a v neposlednom rade sa hudbou baviť.
Ponúkame aj možnosť spájať žiakov do interaktívnych hodín, kde si pri našej koordinácií spolu môžu zahrať, vnímať živú hudbu a posúvať sa vpred.

Hre na gitaru sa venujem 20 rokov a mám za sebou stovky koncertov s kapelou FishFace. (pozri youtube :) ). V prípade záujmu sa o bicie nástroje postará Maťko Dohňanský, vždy usmiaty profi bubeník :)

Lesson types

Štandardná lekcia

10 € / 55 min