Katarína B.

Katarína B.

Responds within 1 hr, to 89% of messages
89% 1 hr
Accepts new students

Katarína B.

Accepts new students

Hodiny angličtiny, na ktoré sa budete tešiť. - Individuálny prístup - Príprava na skúšky/ maturity/ certifikáty - A1-C1 - konverzácie

  • Offers online lessons
  • From  16 €/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings
Price From 16 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings
Tutoring subjects:
Description Lesson types References

Description

Hello! Volám sa Katty a vyučujem prezenčne v jazykovej škole International House ILC Brno. Počas života v zahraničí som sa stala certifikovanou učiteľkou angličtiny pre cudzincov a touto formou rozširujem svoje obzory aj na online vyučovanie. Vítané sú všetky vekové kategórie a úrovne jazyka.

Momentálne v ILC Brno vyučujem študentov z rôznych kultúr a jazykových zázemí All-English metódou. Je len na vás či preferujete komunikáciu na hodinách aj v slovenčine, alebo bude celý kurz prebiehať výlučne v angličtine.
Moji študenti sú všetkých vekových kategórii a úrovní jazyka, so všetkými si skvelo rozumieme a na hodinách zažívame oveľa viac, než len bifľovanie a písanie poznámok.
Každý kurz vytváram na mieru pre daného študenta - vyberám aktivity a materiály na základe vašich silných a slabších stránok. Venujeme sa pri tom každému aspektu jazyka- rozprávaniu, gramatike, počúvaniu, čítaniu a písaniu.

Pred prvou hodinou sa porozprávame o vašich potrebách, znalostiach, časovom vyťažení a prispôsobíme kurz vám na mieru. Už z prvej hodiny budete odchádzať s novým vedomosťami.

Všetkým študentov individuálnych kurzov odporúčam aspoň 2 hodiny za týždeň. Takýmto tempom sa nie len pripravíme na test/ certifikát, ale posunieme sa v našej skutočnej úrovni jazyka. Samozrejme, každému sedí niečo iné, a preto sa vždy vieme dohodnúť a hodiny prispôsobiť.
Všetky materiály sú zahrnuté v cene lekcie 16€/ 60 minút alebo 14€/ 45 minút.

Lesson types

Štandardná lekcia

16 € / 55 min

References (4)

+ add reference
Alžbeta K.

Alžbeta K.

Unverified reference

Som veľmi vďačná, že som našla práve Katku. Za pár mesiacov ma naučila základy aj viac z angličtiny čomu som nevedela pochopiť celú základnú školu. Je to veľmi milá, priateľská a zlatá osôbka. Jej hodiny sú vždy organizované čo mne vyhovuje, pracujeme s kvalitnými, prehľadnými materiálmi, ktorým sa dá pochopiť. Je dochvíľna, ohľaduplná a chápavá. Katku môžem len odporúčiť. Ďakujem jej za všetko 🤍

Tutor's answer:

Aj ja ďakujem za skvelé hodiny :)

Mia P.

Mia P.

Unverified reference

Na angličtinu s Katkou sa vždy veľmi teším. Má veľmi príjemný prístup, všetko ochotne vysvetlí. Aj vďaka Katke som si angličtinu obľúbila. Vždy usmievavá a plná energie. Odporúčam všetkým, či už začiatočníkom alebo pokročilým. :)

Tutor's answer:

Ďakujem krásne :)

Ingrid P.

Ingrid P.

Unverified reference

Katka je úžasná spoločníčka na doučovanie angličtiny. Je dochvíľna, systematicky a premyslene zostavuje vyučovacie hodiny, vždy pozitívne naladená, chápavá. Teším sa vždy na jej hodiny.

Tutor's answer:

Ďakujem krásne , aj ja sa na naše hodiny vždy teším :)

Michal M.

Michal M.

Unverified reference

S Katkou mám pár hodín za sebou a musím pochváliť jej prístup ktorý je priateľský. A má zodpovedný prístup k potrebám svojho študenta.Je veľmi trpezlivá a všetko dokáže s kľudom vysvetliť aj viackrát. Katku môžem odporučiť každému kto chce začať alebo zlepšiť svoju angličtinu.

Tutor's answer:

Ďakujem veľmi pekne!