Marián H. Verified identity

Marián H.

Responds within 5 hrs, to 100% of messages
100% 5 hr
Verified identity
Accepts new students

Marián H.

Accepts new students

Overene najlepšia a najrýchlejšia metóda výučby hry na gitare a ukulele za skvelú cenu / Guitar lessons in English language as well

Price From 20 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Tutoring subjects:
Description Lesson types References Photos & Certificates

Description

YouTube channel: Majdos GWF

Pozri môj guitar cover a ak sa ti budem zdať vhodným doučovateľom som tu pre teba.

Chceš sa naučiť hrať na gitare/ukulele hneď a teraz ? V tom prípade si na najlepšom mieste, pretože s mojou overenou metódou sa naučí hrať úplne každý veľmi jednoducho. Je jedno koľko máš rokov, povinností a ostatných povinností, si tu preto lebo máš túžbu hrať, tak poďme na to. Žiadna fixácia na výučbu. Môžeš mať hodín gitary koľko len chceš. Áno, aj jednu.

Ahoj, volám sa Marián Hyllo, mám 25 rokov a špecializujem sa na hru na gitare. Na Základnej umeleckej škole som sa stal 2x absolventom štúdia a úspešne som dokončil štúdium pre dospelých. Na gitare teda už hrám 17 rokov, ale stále sa posúvam vpred.

Mojim hlavným cieľom je žiaka naučiť čo ON sám sa chce; samozrejme s mojou overenou metódou. Žiadne nepotrebné veci, či zdĺhavé teórie.

Ďalšie výhody:
- výber miesta na hranie, ktoré bude vhodné pre oboch
- optimálna cena
- vyučujem všetky vekové skupiny
- požičanie gitary a mnoho ďalšieho...

Tak dúfam, že sa čoskoro stretneme a už konečne začneme. ;)

Ak by si mal záujem už o fingerstyle doučovanie, cena hodín je drahšia z dôsledku zvýšenej hodnoty fingerstyle techník, piesní a samozrejeme gitaristu. Tomuto štýlu venujem najviac času, pretože sa v ňom chcem naďalej posúvať aj keď už som pri ňom strávil nespočetne množstvo hodín.
Fingerstyle doučovanie - 50 €/hod

-----------------------------------------------------------------------------
Mojimi idolmi sú Sungha Jung, Josephine Alexandra, Andrew Foy, Marcin, Ichika - neskutoční hudobníci, ktorí svojim nadaním ukazujú, že stále sa je vždy možnosť posúvať ďalej a ďalej...

Lesson types

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

References (8)

+ add reference
Marcel G.

Marcel G.

Unverified reference

Milý prístup, dá sa dohodnúť na termíne, vie naučiť, nie je pri ňom nuda,syn si veľmi pochvaľuje. Doporučujem.

Peter P.

Peter P.

Unverified reference

Veľmi príjemná komunikácia a ohľaduplnosť. Vysvetľovanie je jednoduché a zrozumiteľné. Je veľmi prispôsobivý z časového hľadiska. Na prvej hodine som sa naučil čítať noty a dokonca som hral aj prvú pesničku. 💪

Erika H.

Erika H.

Unverified reference

Majo je skvelým učiteľom, v mojom prípade hry na ukulele. Vyučuje odborne a zároveň jednoducho na pochopenie aj pre začiatočníka, ako som bola ja. Po troch hodinách som vedela zahrať pesničku aj so spevom, čo bolo pri mojich snahách o učenie sa sama, akosi nemožné. Jeho výučba mi veľmi vyhovuje, baví ma, má skvelý profesionálny prístup a všetkými desiatimi ho odporúčam.

Jana V.

Jana V.

Unverified reference

výborný učiteľ 👍👍👍

Monika K.

Monika K.

Unverified reference

Marián je super učiteľ, je časovo flexibilný, už po prvej hodine vedel náš syn brnkat jednoduchú pieseň, môžem len odporučiť. PS: Miško ťa má rád.

pictures and certificates