Nika N.

Nika N.

Responds within 21 hrs, to 100% of messages
100% 21 hr
Accepts new students

Nika N.

Accepts new students

Angličtina so skúsenou lektorkou - viac než 10 rokov praxe a špecializácia na Cambridge skúšky (FCE, CAE, CPE)

  • Offers online lessons
  • From  23 €/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings
Price From 23 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings
Tutoring subjects:

Description

Angličtinu učím viac než 10 rokov. Vyštudovala som odbor Anglický jazyk a lingvistika na MUNI v Brne. Mám taktiež TEFL certifikát (opravňuje k výuke angličtiny kdekoľvek na svete) a Cambridge certifikát C2 Proficiency (niekdajšie CPE). Vďaka svojim skúsenostiam vám dokážem nastaviť výuku tak, aby vyhovovala hlavne vám a vaším potrebám. Referencie najdete úplne dole na stránke.

Špecializujem sa na študentov, ktorí chcú zvládnuť Cambridge zkoušky (FCE, CAE, CPE alebo po novom B2 First, C1 Advanced a C2 Proficiency). Z toho dôvodu vznikol aj môj instagramový profil s názvom englishbynika.

Za tú dlhú dobu som spolupracovala s mnohými jazykovými školami, univerzitou, pripravovala materiály pre jazykové workshopy a viedla jazykové audity. Taktiež som učila (a učím) súkromne, kde som mala študentov, ktorí sa len chceli zlepšiť, ale i takých, ktorým som pomáhala k zvládnutiu skúšok alebo certifikátu (maturita, CPE, IELTS, lingvistika na VŠ).

CENNÍK:

Vstupná hodina (30 min) - ZDARMA . Táto hodina mi pomôže zistiť vašu úroveň, spoznáme sa, dohodneme sa na tom, čo by ste chceli zlepšiť i na frekvencii a type výučby.

1 hodina 25 € (hodina = 60 min)
4 hodiny 96 €č (1 hodina pak 24 €)
12 hodin 276 € Kč (1 hodina pak 23 €)

A ako vyzerajú moje hodiny? Študenti o mne hovoria, že som schopná im gramatiku a rôzne javy vysvetliť tak, že v tom majú jasno a zvládajú ich potom používať s omnoho väčšou ľahkosťou než kedykoľvek predtým. Sú so mnou uvolnení, veľa se smejeme a tým pádom toho do hlavy lezie ešte o niečo viac :)

Jazyky ma bavia, dorozumiem sa konverzačne po francúzsky a momentálne sa pokúšam o holandčinu, protože som sa presťahovala do Holandska. A vďaka tomu veľmi dobre viem, aké to je, keď človek s jazykom začína a chce sa zlepšiť. Občas do hodin taktiež zavíta náš kocúr Charlie - väčšinou sa predvedie pred kamerou a potom zase zmizne :)

Lesson types

Štandardná lekcia

23 € / 55 min