Ľubica M.

Ľubica M.

Responds within 9 hrs, to 90% of messages
90% 9 hr
Accepts new students

Ľubica M.

Accepts new students

Doučovanie Talianskeho jazyka a Anglického jazyka

Price From 14 €/hr
Preferred times: midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Answered questions

Description

TALIANČINU vyučujem viac ako 20 rokov, je to nádherný cudzí jazyk, ktorý sa aj ľahko učí. Taliansky jazyk som učila individuálne, skupinovo, vo viacerých jazykových školách aj na gymnáziu.
Uprednostňujem vyučovanie BEZ STRESU :)

Študovala som aj na Univerzite vo Florencii v Taliansku, kde som urobila skúšky z odborných predmetov v talianskom jazyku a aj certifikáty z talianskeho jazyka CILS B2.

ANGLIČTINU tiež vyučujem viac ako 20 rokov, učila som na gymnáziu, ZŠ, materských školách, jazykových školách a aj individuálne podľa požiadaviek.

Cena: od 14 Eur / 45 minút

Vyučujem aj cez ZOOM alebo SKYPE.

Lesson types

Štandardná lekcia

14 € / 55 min

References (3)

+ add reference
Jana P.

Jana P.

Unverified reference

S Lubkou mavam hodiny talianciny a velmi sa mi paci sposob akym ich vedie. Hodiny su plne novych slovicok, konverzacie a Lubka ma velmi pozitivny pristup. Ocenujem najma jej podporu, pochvalu pri progrese - to ma motivuje ist dalej a ucit sa dalej tento krasny jazyk. Odporucam ju ako lektorku vsetkymi desiatimi 😉.

Pata S.

Pata S.

Unverified reference

Je vidieť, že paní učitelka má s učením skúsenosti. Prístup je individuálny a vie sa prispôsobiť rôznym úrovniam. Vyžaduje prípravu, ale zároven je milá a ľudská, takže sa človek pri svojich chybách aj zasmeje. Oceňujem aj jej skúsenosti zo zahraničia, kde strávila pracovne niekoľko rokov, takže vie, ako sa v cudzom jazyku naozaj vyjadriť, nie je to len učenie podľa nejakej učebnice. Za mňa veľmi príjemný prístup, človek sa teší a zlepšuje.

Lubica F.

Lubica F.

Unverified reference

Velmi motivacny a individualny pristup k uceniu cudzieho jazyka. Roznorode zdroje, clovek sa nenudi a na hodinu sa tesi. Lubka je vynikajuca ucitelka, velmi efektivna, vysledky zlepsenia su rychlo badatelne.

Answered questions (1)

This tutor has helped to answer these study questions

Ľubica M.

Pracovny zošit 5 ročník ,potrebujeme poradiť

Prosím vás neviete nám poradiť aký obrázok má vzniknúť?syn to mal správne pospájané ale obrázok nedával žiadnu logiku ...už sme skúšali rôzne varianty ale nevieme na to prísť ako to má vlastné byť spojené .Dakujem