Katarína S.

Katarína S.

Accepts new students

Katarína S.

Accepts new students

Katarína - Angličtina z Malty

  • Offers online lessons
  • From  12 €/hr
Price From 12 €/hr

Description

Ahojte :) chcete sa naučiť rozprávať plynule anglicky, či odbúrať blok z rozprávania anglicky? Nič to nie je! Chce to len zahodiť strach a robiť veľa chýb, ktoré môžme otočiť aj na srandu!

Volám sa Katarína, mám 28 rokov a mám vyštudované bilingválne anglické gymnázium a učiteľstvo angličtiny a ekológie v Nitre. Momentálne žijem na Malte a ponúkam konverzácie zamerané najmä na Vaše rozprávanie v angličtine na rôzne témy, podľa Vašich preferencií, pre využitie v každodenných životných situáciach.

Konverzácie v angličtine, ktoré ponúkam sú vhodné pre všetky vekové kategórie, ale aj úrovne. Pre deti ponúkam aj pomoc s domácimi úlohami. Pracujem s každým idividuálne, pričom vysvetľujem používanie rôznych nových fráz a slovných spojení. Snažím sa podporovať Vašu motiváciu pre vlastné zlepšovanie sa.

Lekcie prebiehajú cez aplikácie Zoom, Google Meet alebo Whatsapp call, po uhradení lekcie minimálne deň pred našim dohodnutým termínom. Rada Vám poskytnem prvú skúšobnú hodinu zdarma, aby ste sa mohli presvedčiť, či Vám spôsob mojej výučby vyhovuje.

Teším sa na Vás a Vaše príbehy!

Lesson types

Štandardná lekcia

12 € / 55 min