Žofia D.

Mgr. Žofia D.

Responds within 14 hrs, to 100% of messages
100% 14 hr
Accepts new students

Žofia D.

Accepts new students

Lekcie japončiny

  • 4,9/5 (rated by 3 students)
  • 22 lessons taught
  • Offers online lessons
  • From  20 €/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings
Price From 20 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings
Tutoring subjects:
Description Lesson types References Photos & Certificates

Description

Volám sa Žofia a japončine sa venujem už roky - v Prahe na Univerzite Karlovej som vyštudovala bakalársky aj magisterský program japanistiky, a rok som študovala aj na univerzite Waseda v Tokiu.
K japončine ma priviedla láska k cudzím jazykom a cestovaniu a tiež túžba porozumieť kultúre, ktorá bola pre mňa úplne neznáma.
Teraz sa rada podelím o svoje skúsenosti a vedomosti a zároveň tipy, ktoré pomohli aj mne. Pomôžem vám s gramatikou, konverzáciou, znakmi, no môžete sa dozvedieť aj niečo nové o japonskej kultúre či histórii - hodiny prispôsobím vašim preferenciám :)
S učením japončiny mám už niekoľkoročné skúsenosti z jazykovej školy (od r. 2020), kde som vyučovala rôzne vekové kategórie, a taktiež som vyučovala aj vo firemnom prostredí. V roku 2019 som zložila aj skúšku JLPT (úroveň N2), a rada vám pomôžem aj pri príprave na tieto testy. Okrem výuky japončiny sa venujem prekladateľskej činnosti a sprevádzaniu po Japonsku.
Momentálne vyučujem len online.

Lesson types

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

References (2)

+ add reference
Gabriela B.

Gabriela B.

4 lessons taught

Žofia je úžasná učiteľka. S 13 ročnou dcérou postupne prechádzajú od základov japončiny, cez abecedu, tvorbu viet, slovnú zásobu… proste všetko ale tempom, ktoré sa dá v pohode zvládnuť. Zároveň sa vždy perfektne vieme zladiť na dátum a čas lekcie. Žofia nám vždy pošle aj štúdijne materiály, rôzne cvičenia a iné doplňujúce materiály. Na lekciách sa dcéra okrem výučby od Žofie vždy dozvie veľa aj o Japonskej kultúre, zvykoch, životnom štýle… Za nás veľké ODPORÚČAME a hlavne ďakujeme za super lekcie a veľmi priateľský prístup.

Matúš K.

Matúš K.

Unverified reference

Japončine sa venujem už dlhšie ako samouk, no až po týchto hodinách moja snaha získala efektívnejšiu a systematickejšiu podobu. S odstupom času (doučujem sa asi pol roka) to vnímam ako správne rozhodnutie, bez ktorého by som sa takmer určite výraznejšie neposúval. Odporúčam všetkým záujemcom o tento pekný jazyk a zaujímavú kultúru, osobitne samoukom ako ja. Hodiny so Žofiou sú pre mňa vzácnym kontaktom so živým jazykom, bez ktorého to skrátka nejde - za necelého pol roka som sa naučil viac ako predtým za násobne dlhšie obdobie a japončina ma ešte viac baví, takže o motiváciu je postarané. Ďakujem!

pictures and certificates