Denis P.

Denis P.

Responds within 3 hrs, to 100% of messages
100% 3 hr
Accepts new students

Denis P.

Accepts new students

Výučba angličtiny / Košice / certifikovaný doučovateľ so skúsenosťami

  • Offers online lessons
  • From  12 €/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 12 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Tutoring subjects:

Description

Moje meno je Denis a pracujem ako prekladateľ. Zároveň učím na jazykovej škole, s angličtinou sa teda stretávam dennodenne. Väčšina z mojich záujmov s jazykmi úzko súvisí a znalosť angličtiny mi umožnila venovať sa veciam, ku ktorým by som inak nemal prístup. Krásu angličtiny vnímam v tom, že je v dnešnej dobe kľúčom k najpresnejším informáciám, rozsiahlym znalostiam a neobyčajným zážitkom. Rád vás naučím, ako s jej pomocou rozširovať svoje obzory a budem vás sprevádzať na ceste za jej zdokonaľovaním.

Som držiteľom certifikátov CAE a CPE (najvyššia cambridgeská skúška na úrovni C2) a mám všeobecnú aj prekladateľskú štátnu skúšku (úroveň C2) z anglického jazyka.
Certifikáty môžem na požiadanie ukázať.

Vyučujem dospelých aj deti na akejkoľvek úrovni. Témou lekcií môže byť gramatika, konverzácie alebo čokoľvek, čo súvisí s anglickým jazykom. Ochotne a trpezlivo sa prispôsobím vášmu zameraniu a tempu.

Preferujem osobnú výučbu (Košice), pretože verím, že niet nad priamy kontakt učiteľa a žiaka. Môžeme sa však dohodnúť aj na online hodinách, ak vám to tak viac vyhovuje.

60-minútová hodina: 12€
Ponúkam možnosť úvodnej hodiny zdarma. (online)

Lesson types

Štandardná lekcia

12 € / 55 min