Júlia D.

Júlia D.

Accepts new students
Free trial lesson

Júlia D.

Accepts new students
Free trial lesson

Doučovanie matematiky a biológie

Price From 13 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings
Description Lesson types Answered questions

Description

Ahojte!

Volám sa Júlia a študujem učiteľstvo matematiky a biológie na UPJŠ v Košiciach. A práve z týchto dvoch predmetov ponúkam doučovanie pre základné aj stredné školy 😊

Okrem samotného štúdia učiteľstva sa roky venujem animáciám na táboroch, školách v prírode či v hoteloch, vrámci ktorých mám absolvované viaceré školenia, takže v komunikácii s deťmi či mladými nie som žiadny nováčik 😇

Rada využijem svoje skúsenosti na priblíženie rôznych problematických tém, pomoc pri nejasnostiach, prepočítanie si príkladov, dovysvetľovanie (napr. vymeškaného) učiva - aby sme sa spolu s úsmevom pripravili na rôzne písomky, skúšania, testy, maturity či prijímacie skúšky. 📝

Ak máte záujem o doučovanie alebo akékoľvek otázky, pokojne ma kontaktujte 😊 Teším sa na naše spoločné doučko 📖

Lesson types

Skúšobná lekcia

Ponúkam možnosť prvej skúšobnej lekcie zadarmo z matematiky alebo biológie, ohľadom témy, na ktorej sa dohodneme. Doučovanie v takej kvalite, ako bude aj naďalej, s rovnakým prístupom... a stále s úsmevom (online cez Zoom/Google Meet, použitie zdieľanej tabule a zaslanie dodatočných materiálov). Táto úvodná hodina zdarma by mala byť ako uvítacia do dlhodobej spolupráce, neodučím viac ako jednu (ani keď sa bude jednať o rôzne predmety). Ak niečo nie je jasné, rada odpoviem, stačí mi napísať:)

Free / 30 min
Štandardná lekcia - Biológia

60 minútová hodina prostredníctvom aplikácie Zoom alebo Google meet. Pripravím si tému, na ktorej sa dohodneme, vo forme virtuálnej tabule, na ktorú budeme obaja vedieť písať, s interaktívnymi prvkami pre lepšie pochopenie danej tematiky. Po skončení hodiny viem zaslať kontrolné otázky na prebrané učivo (s možnosťou odoslania na kontrolu).

13 € / 60 min
Štandardná lekcia - Matematika

60 minútová hodina prostredníctvom aplikácie Zoom alebo Google meet. Pripravím si tému, na ktorej sa dohodneme, vo forme virtuálnej tabule, na ktorú budeme obaja vedieť písať. Po skončení hodiny viem zaslať doplňujúce príklady na precvičenie prebraného učiva (s možnosťou odoslania na kontrolu).

13 € / 60 min

Answered questions (6)

This tutor has helped to answer these study questions

Júlia D.

Genetika

Pekný deň prajem, rada by som sa spýtala, ako si mám predstaviť genotyp nasledujúcich pojmov: autozomalne recesivny, autozomalne dominantny, gonozomalne recesivny. Ďakujem za vysvetlenie.

Júlia D.

Intervaly - prienik a zjednotenie

Prosím o pomoc s určením prieniku a zjednotenia pri týchto intervaloch. Ďakujem veľmi pekne!

Júlia D.

Matematika

Volám sa Elizabeth, som deviatačka a potrebovala by som doučovanie z matematiky, myslím tým testy na prijímacích skúškach na dobré gymnázia a na T9, a niektoré ďalšie učivá základnej školy.

Júlia D.

Derivacie

Poprosím matematických nadšencov... Mám vypočítať prvú derivaciu funkcie reálnej premennej.

Júlia D.

Vseobecny vztah

Dobrý večer, vie mi niekto pomôcť? Ďakujem 🩶 Odvoďte všeobecný vzorec pre výpočet výšky pyramídy vytvorenej z na seba uložených valcov - nájdite všeobecný vzťah, ak počet vrstiev balíkov označíme n a polomer balíku označíme r.