Nathan S.

Nathan S.

Accepts new students

Nathan S.

Accepts new students

Konverzačná angličtina

Price From 15 €/hr

Description

Stretnite sa s Nathanaelom, dynamickým a úspešným certifikovaným anglickým učiteľom s TEFL certifikátom, ktorý je vášnivý v pomáhaní vám zlepšiť vaše konverzačné anglické zručnosti. Po tom, čo strávil osem rokov v Spojenom kráľovstve a cestoval rozsiahlo po juhovýchodnej Ázii prináša jedinečný pohľad a kultúrnu citlivosť do učebného procesu. Ovládanie anglického jazyka je kľúčom k úspechu v globálnom prostredí, a preto sa snaží pomôcť študentom dosiahnuť svoje ciele a zvýšiť ich sebavedomie.

Nathanael je dobre oboznámený s najnovšími trendmi a má skúsenosti s počítačmi, čím zabezpečuje, že každá lekcia je zaujímavá a prispôsobená potrebám moderného žiaka. Jeho rozmanité pozadie a globálne pôsobenie mu umožňuje nadviazať kontakt so študentami z rôznych prostredí, čím poskytuje obohacujúci prístup, v ktorom môžete s istotou precvičovať a zlepšovať svoju angličtinu.

Jeho hodiny zahŕňajú rôzne aktivity, ako sú diskusie, rolové hry, kvízy a multimediálne materiály, ktoré podporujú rozvoj konverzačných zručností, gramatiky, slovnej zásoby a výslovnosti.

Či už chcete zlepšiť svoju plynulosť, rozšíriť slovnú zásobu alebo jednoducho viesť príjemný rozhovor, Nathan je ideálny sprievodca, ktorý vám pomôže dosiahnuť svoje jazykové ciele. Pripojte sa k nemu na jazykovej ceste a objavte radosť z ovládania konverzačnej angličtiny pod vedením šikovného vzdelávateľa.

Hodiny prebiehajú u žiaka alebo online.

Lesson types

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

pictures and certificates