Janči F.

Janči F.

Responds within 8 hrs, to 50% of messages
50% 8 hr

Janči F.

Gitara aj hudobná teória sa dá naučiť zábavne!

  • Offers online lessons
  • From  12 €/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 12 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Tutoring subjects:

Description

Ahoj!

Som Janči. Mám 23 rokov a úspešne ukončené štúdium gitary na Konzervatóriu, ale celkovo som sa gitare venoval od svojich 7 rokov. K učeniu som vždy inklinoval jednoducho kvôli tomu, že si myslím, že na gitare môže vedieť hrať každý! Nezáleží na tom, či ide len o pár lekcií kedy chceš spoznať akordy a pochopiť ako ich čítať, alebo chceš systematickú výučbu zameranú na celkové pochopenie hry - rád sa ujmem výučby v oboch prípadoch. V súčasnosti učím 12 detí a okrem toho sa venujem štúdiu na VŠMU v odbore teória a dejiny hudby. Preto ak by si mal záujem o pár lekcií venovaných čisto teórii lebo ti pár vecí v ZUŠ uniklo, prípadne sa pripravuješ na Konzervatórium a potrebuješ si doplniť informácie rád ti pomôžem - skutočne je to zábavné!

V procese doučovania - lekcií pristupujem ku každému individuálne podľa jeho potrieb. Teda nikdy nemám jeden kľúč na to ako učím. S týmto vedomím si vždy stonovím s klientom ciele toho čo chce dosiahnuť, zhodnotíme objektívne čo sa dosiahnuť dá a v akom časovom horizonte sa k tomu vieme dostať.

Ak ti ale ide len o jednu - dve hodiny, kedy potrebuješ dobehnúť zameškané učivo z teórie, prípadne dejín hudby a potrebuješ sa pripraviť na ďalšie štúdium alebo prijímacie skúšky nie je to problém. Spolu sa na to pozrieme.

Kontaktujte ma buď tu, ale aj na mojich sociálnych sieťach (Facebook,Instagram) pod mojím menom.

Teším sa na spoluprácu!

Lesson types

Štandardná lekcia

12 € / 55 min