Domča J.

Domča J.

Accepts new students
Free trial lesson

Domča J.

Accepts new students
Free trial lesson

Online doučovania angličtiny, občianskej náuky a psychológie pre začiatočníkov, rozvoj vedomostí a komunikácie.

  • Offers online lessons
  • From  8 €/hr
  • Preferred times: midday, evenings
Price From 8 €/hr
Preferred times: midday, evenings
Description Lesson types References

Description

Ahojte! Volám sa Domča a som absolvent 5 ročného bilingválneho gymnázia so zameraním na anglický jazyk. Angličtine sa venujem už vyše 12 rokov, čize mám v jazyku prax a úspešnú maturitnú skúšku na úrovni C1 ( akademický level. )
Psychológií sa venujem 2. rok v podobe seminárov a už dlhšie aj v mojom osobnom živote.
Okrem toho, že sme sa všetci na základnej škole učili občianskú náuku, ja som si ju vybrala ako maturitný predmet a taktiež sa jej venovala na spoločenskovednom semináry. Čiže ponúkam doučko zo základov filozofie, ekonómie, práva, politológie, sociológie a širšieho obsahu aj psychológie.
V oboch týchto smeroch som úspešne zmaturovala.
Nie som žiaden profík a doučovania ( ANJ) by som zakladala skôr na báze rozširovania slovnej zásoby a komunikačných schopností, v prípade záujmu aj vysvetlenie rôznych štruktúr slohov + moje rady. Hodiny by prebiehali hlavne dialógmi, úlohami na vyplnenie + vysvetlenie a zopár testov na overenie pokroku či poklesu a o všeobecnom pohybe v angličtine.
Čo sa týka psychológie, je to moja pasia ale nie som na vysokoškolskej úrovni takže moje doučovania by som odporúčila stredoškolákom alebo úplným začiatočníkom s chtíčom rozšíriť si vedomosti v tejto oblasti.
Ponúkam teda vysvetlenie základov, psychológie, analýza experimentov a ich výsledky, rôzne teórie a ich zakladateľov, vysvetlenie hypotézy a aj príklady k nej, vysvetlenie porúch a ich príčin, vysvetlenie a oboznámenie prípadových štúdií…
Moje doučovania odporúčam úplným začiatočníkom alebo maturantom z daného predmetu!
(Doučovania výhradne medzi 14:00 až 20:00 počas pracovného týzdňa)

Lesson types

Skúšobná lekcia

Predstavenie sa, opis vašej aktuálnej znalosti, čo žiadate a chceli by ste sa naučiť, kedy by Vám doučovania vyhovovali, ciele a teda na záver sa dohodnúť či by sme si vyhovovali a či viem pre Vás poskytnúť to čo by ste si priali.

Free / 30 min
Psychológia - pre začiatočníkov

Rozbor psychológie, história, predstavenie, teórie, analýza…

8 € / 55 min
Doučko pre Maturantov

Vysvetlenie vašich maturitných zadaní zo psychológie a OBN ANJ - konverzačky, debata podľa témy, ktorú potrebujete

8 € / 55 min
Angličtina - pre začiatočníkov

Slovná zásoba, gramatika, komunikácia

8 € / 55 min
Občianska náuka - stredná škola

Základy pre stredne školy, môžeme sa venovať tomu, čo budete potrebovať vy.

8 € / 55 min
EXTRA doučovanie pre maturantov

Vysvetlenie vašich maturitných zadaní zo psychológie a OBN - možnosť poskytnutia matierialov ANJ - konverzačky, debata podľa témy, ktorú potrebujete vy, možnosť poskytnutia materiálov

15 € / 90 min

References (1)

+ add reference
Daniela T.

Daniela T.

Unverified reference

Chodila som na ofc doučovania s profesorkou,nebola som spokojná s jej hodinami,dala som inzerát na bazoš,kde sa mi ozvala dominika,za ktoru som doteraz veľmi vďačná,veľmi mi pomohla v oblasti psychológie,občianskej náuky ale hlavne s angličtinou. Po každej jednej online hodine s ňou,mam zo seba stále lepší a lepší pocit,je to vidno aj v škole. Známky sa mi zlepšili,som viac aktívna na hodinách a cítim sa lepšie. Dominika si so mnou prechádza aj úlohy a pomáha mi zlepšovať sa a nápredovať. Najradšej mám ale komunikáciu v anglickom jazyku,vďaka nej som sa v nej zlepšila a konečne sa môžem na hodinách zapájať aj ja. Určite doporučujem.