Monika O.

Monika O.

Responds within 1 hr, to 100% of messages
100% 1 hr
Accepts new students

Monika O.

Accepts new students

Doučovanie biológie, chémie v angličtine a pomoc s prihláškami na vysokú školu v zahraničí.

Price From 15 €/hr
Description Lesson types Photos & Certificates Answered questions

Description

Ahoj! Som Monika a práve som dokončila magisterské štúdium v oblasti farmaceutickej biotechnológie (vývoj liečiv). Ak máš problémy alebo neistoty v biológii, chémii či dokonca biochémii/biochemickom inžinierstve (vysokoškolské učivo), rada Ti s nimi pomôžem. :) Špecializujem sa na anglické a medzinárodné programy ako GSCE, A-levels, IB, lebo sama som prešla IB a ovládam vedu v angličtine.
-
Bez predplatného Vás neviem kontaktovať. Ak by ste mali záujem o doučovanie napíšte mi na: ockova(bodka)moni(zavináč)gmail(bodka)com. Nájdete ma aj na Facebooku pod menom Monika Očková s rovnakou profilovou fotkou.
-
Doučovaniu sa venujem už 4 roky. Začínala som na britskej platforme MyTutor, potom som aj 1 rok učila biológiu na Gymnáziu Jura Hronca. Na mojich hodinách rada zodpoviem otázku "Prečo by ma to malo trápiť ?", "Prečo je to dôležité ?", "Ako mi to pomôže?". Viem prispôsobiť náročnosť hodiny podľa Tvojich potrieb a cieľov. Či už len chceš si vylepšiť známku, zmaturovať alebo sa tomu venovať ďalej. Som rada keď sú hodiny interaktívne a ušité Tebe namieru podľa Tvojich potrieb. Robíme veľa cvičení, rozoberáme otázky z hodiny alebo riešime zadanie, dizajnujeme experiment a podobne.

Okrem biologie a chémie viem Ti poradiť s výberom školy v zahraničí a tiež pomôcť s písanim prihlášok. Sama som študovala bakalára v Londýne (Spojené kráľovstvo) a magistra v Kremse (Rakúsko), tak viem porovnať tieto 2 krajiny.

Teším sa na Tvoju správu! :)

Lesson types

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

pictures and certificates

Answered questions (9)

This tutor has helped to answer these study questions

Monika O.

chemia príklad

dobrý deň, ako prosím mám vypočítať tento príklad? Aké látkové množstvo glukózy sa nachádza v 10 ml roztoku, ktorý sme pripravili zriedením objemu 12ml roztoku glukózy s koncentráciou 1 mmol.l-1 objemom 3ml H2O?

Monika O.

chémia LF

Dobrý večer, prosím vedel by niekto pomôcť s týmito príkladmi: 62. Ak reaguje 5 molov peroxidu vodíka s 2 molmi manganistanu draselného, množstvo vzniknutého kyslíka je: a) 0,5 mol b) 160 g c) 16 g d) 32 g 90. Vypočítajte, koľko kyslíka a koľko vzduchu je potrebné na horenie 7 l…

Monika O.

Pokus

Dobrý večer, chcela som sa opýtať či by mi nevedel niekto poradiť s reakciou a opisom deja ako vznikol hasiaci prístroj v tomto pokuse (čo s čím reagovalo)… Vopred ďakujem Pomôcky: frakčná banka, saponát, chemická lyžička, skúmavka, zriedená kyselina octová, pinzeta, gumené rukavice, zátku na…

Monika O.

krizenie

prosim, este toto, nejako nerozumiem zadaniu dakujem

Monika O.

termochemia

Vypocitajte reakcne teplo reakcie CH3COOH + 2 O2 ➡️ 2 CO2 + 2H2O ak vieme ze pri reakcii 3,6 g CH3COOH sa uvolnilo 52 kJ tepla.