Ján Ž.

Mgr. Ján Ž.

Responds within 24 hrs, to 100% of messages
100% 24 hr

Ján Ž.

  • Offers online lessons

Description

Kto som

Mgr. Ján Žitniak absolvoval štúdium v Banskej Bystrici, odbor Geografické informačné systémy na Fakulte prírodných vied UMB. Štúdium ukončil v roku 2003.

Jeden semester strávil v Institute of Technology Oulu vo Fínsku v odbore ILE, kde sa venoval štúdiu moderných technológií v oblasti multimédií a tvorby www stránok. Vo Fínsku nadobudol profesionálne skúsenosti s lektorovaním a vyspelým spôsobom výučby - tieto skúsenosti sa snaží zrozumiteľným a priateľským spôsobom odovzdať ďalej svojím poslúchačom. Po štúdiu pracoval v rôznych programátorskych firmách a od roku 2007 poskytuje školenia a konzultácie v oblasti IT. Je členom Asociácie lektorov a kariérnych poradcov ALKP.

Od roku 2015 pôsobí ako externý lektor produktov Microsoft Office v Národnej banke Slovenska v Bratislave.

Kniha Microsoft Outlook 2013 jednoduše

Je autorom kníhkniha microsoft office 2016 podrobna pouzivatelska prirucka Microsoft Office 2016 - podrobná užívateľská příručka a Microsoft Outlook 2013 jednoduše nakladateľstva Computer Press.

Ponúkam Vám školenia v oblasti IT, kde sa hlavne zameraviam na kancelárske programy Microsoft Office hlavne školenie Excel pre pokročilých používateľov. Okrem školenia zamerané na Microsoft Office sa aktívne venujem prezentáciam Prezi. Bohaté skúsenosti mám pri školení začiatočníkov bez predchádzajúcich PC skúseností i pokročilých užívateľov. Za sebou mám viac ako 13 rokov aktívneho školenia, čo v praxi znamená odškolených niekoľko tisíc hodín a stovky poslúchačov.

Mojim hlavným krédom je v prvom rade spokojnosť zákazníka. Hodnoty, ktorými sa riadim: Kvalita, slušnosť, ústretovosť, profesionálnosť a zodpovednosť.