Sabina P.

Sabina P.

Responds within 2 hrs, to 80% of messages
80% 2 hr

Sabina P.

Výučba talianského jazyka

  • 5/5 (rated by 2 students)
  • 2 lessons taught
  • Offers online lessons
  • From  25 €/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 25 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Photos & Certificates Blogs

Description

Od 20.3. 2023 je možná výučba formou mentoringu (viď nižšie) alebo lekcie s mojou kolegyňou Krystal Poidimani (talianka hovoriaca po slovenky).



O MNE 👱‍♀️
Volám sa Sabina. Som absolventka talianskeho gymnázia Ladislava Sáru. Rok som študovala v Talianskom meste Parma. Posledný ročník som skončila s certifikátom C1. Doučovaniu sa venujem od 17 rokov. Mám skúsenosti z jazykových škôl kde pracujem ako lektorka.

O Krystal 👩‍🦰
Ahojte, volám sa Krystal Poidimani. Som talianka žijúca na Slovensku. Narodila som sa a vyrastala som v Taliansku. Na Slovensku žijem už viac ako 5 rokov. Ako Sabina, aj ja som študovala na bilingvalnom talianskom gymnáziu. Nakoľko má Sabina dostatok študentov, požiadala ma či by som jej nepomohla s novými študentami.

LEKCIE 🇮🇹
Naše lekcie väčšinou trvajú 60 min. Samozrejme je len na vás koľko minút chcete venovať lekcii. Na začiatku sa zvyčajne opakuje predošlé učivo vo forme konverzácie alebo krátkeho cvičenia. Ďalej nasleduje výučba len toho potrebného z talianskeho jazyka. Na výučbu využívame materiály z rôznych učebníc kde je zhrnuté všetko dôležité. Nakoľko, sa zameriavame najmä na využitie taliančiny v praxi, základom je porozumieť hovorenej reči a práve preto na hodinách veľa počúvame a konverzujeme. Lekcie sú možné ako online cez Zoom tak aj prezenčne v starom meste.

MENTORING 📚
Z dôvodov môjho celkom plného rozvrhu a teda menšej flexibility ponúkam možnosť doučovania formou mentoringu (samoštúdia). Študent každý týždeň v nami zvolené deni dostane materiály a témy ktoré by mal prebrať. Následne mi vyplnené cvičenia pošle cez mail. Ja ich opravím a dám feed back. Za jeden mesiac mentoringu je možnosť 20 min konzultácie učiva. Mentoring je vhodný aj ako doplnok počas vášho už začatého štúdia taliančiny.

CENNÍK 💰
individuálna lekcia 25€/ 60 min
1+1 (dvojica) lekcia 15€ / 60 min = na osobu
skupina viac ako 3 študenti 10€/ 60 min = na osobu
mentoring (8x materiály + 20min konzultácia) 69€/mesiac

Ak máte záujem, kontaktujte ma a dohodneme sa. 😉

CI VEDIAMO (VIDÍME SA) 🇮🇹🇮🇹🇮🇹




SOCIÁLNE SIETE
Instagram: lekcie_talianciny
Facebook: Lekcie Taliančiny

Lesson types

Štandardná lekcia

25 € / 55 min

References (5)

+ add reference
Alexandra J.

Alexandra J.

Unverified reference

Sabinka je úplne skvelá lektorka. Máme spolu hodiny konverzácie so spolužiačkou v trojici a veľmi si pochvaľujeme. Je veľmi milá, profesionálna, ústretová a vždy sa s ňou dá na všetkom dohodnúť. Na každú hodiny nosí pripravené otázky a konverzácia s ňou je veľmi príjemná a prirodzená. Aj napriek tomu, že nám to nie vždy ide najlepšie, vždy nas povzbudí. Určite si myslím si, že sme si našu taliančinu vďaka nej zlepšili. Vrelo odporúčam. 🤗

Tutor's answer:

Alex, ďakujem ti veľmi za krásnu recenziu. Teší ma keď moja práca prináša ovocie a u teba a Karolínky to tak určite je. ❤️

Pavel T.

Pavel T.

Unverified reference

Prišiel som ako úplný začiatočník a Sabina sa ma hneď ujala. Na začiatku som napredoval rýchlo a spôsob výučby , ktorú preferuje Sabina, mi vyhovovala. Neskôr sme však vďaka mojim pracovným povinnostiam nevedeli udržať toto pracovné tempo. V každom prípade je Sabina profesionálka a vrelo ju odporúčam.

Tutor's answer:

Veľmi vám ďakujem za recenziu. No musím dodať že to nebola len moja zásluha ale aj vaša že ste sa poctivo pripravovali na každú lekciu. Dobre sa mi s vami pracovalo. ;)

Matúš ..

Matúš ..

Unverified reference

Flexibilita, ústretovosť, prispôsobenie hodín na mieru, nadštandardný subjektívny progres.

Anna M.

Anna M.

Unverified reference

Ako úplný začiatočník som začala výučbu tal.jazyka v skupine so Sabinkou a som absolútne spokojná. Atraktívna cena a kvalitný obsahový rámec. Môžem ju len odporučiť. Výučba je efektívna, zameraná na zopakovanie starého učiva a prebratie nového, hodina je motivujúca, keď treba dovysvetliť potiahne aj dlhšie, aby boli všetci spokojní. Odporúčam.🙂

Tutor's answer:

Ďakujem veľmi ❤️

Erika F.

Erika F.

Unverified reference

Sabinina ponuka výuky taliančiny ma upútala už na prvý pohľad. Lektorku som hľadala pre svoju 11 ročnú dcéru a vybrala som dobre. Dcéra sa na každú hodinu taliančiny teší a vidím aj pokroky, ktoré dosahuje. So Sabinkou sa taliančinu učí niečo vyše mesiaca a hodiny považuje za pútavé a hodnotné. Sabinku ako lektorku talianskeho jazyka rozhodne odporúčam.

pictures and certificates

Blogs (1)

2 pravidlá úspešného štúdia jazykov

Ja, ako študentka bilingválneho gymnázia poznám naozaj mnoho spôsobov ako sa rýchlo a efektívne naučiť nový jazyk. V tomto článku by som chcela pomôcť hlavne študentom taliančiny, poskytnutím know…