Michaela T.

Michaela T.

Responds within 8 hrs, to 100% of messages
100% 8 hr
Accepts new students

Michaela T.

Accepts new students

Španielčina

Price From 20 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Tutoring subjects:
Description Lesson types References

Description

Hola amigos,

Sme Michaela (vyučujem A0-B2) a Gerard (vyučujem B2-C1).

Michaela: Venujem sa doučovaniu španielčiny (A0-B1). Študovala som ekonómiu na Universidad de Alcalá, provincia Madrid. Na hodinách sa zameriavam na získanie slovnej zásoby, na čítanie a správnu výslovnosť ako aj na gramatiku. Keď dosiahnú moji študenti úroveň B2 začínajú mávať hodiny s native speakrom Gerardom, s ktorým rada spolupracujem. Od úrovne B2 mu študentov kompletne prenechávam. Touto metódou dosahujú študenti veľmi rýchle napredovanie a absolútne bezchybné naučenie sa španielčiny od základov.

Študenti si vyberajú témy, na ktoré sa chcú rozprávať.

Gerard: Som rodený Španiel z Barcelony a na Slovensku žijem od roku 2016. Mám bohaté skúsenosti s vyučovaním španielského jazyka. Na hodinách rozoberáme aktuálne udalosti a celé hodiny sú vedené v španielskom jazyku.
Doučujem španielčinu študentov s pokročilými znalosťami jazyka (B2-C1).

Cena online hodiny za 90 minút je 25€pričom všetky študijné materiály a konzultácie sú zahrnuté už v cene. (60minút 20€).

Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať.
¡Hasta la vista!


Lesson types

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

References (10)

+ add reference
Joya J.

Joya J.

Unverified reference

Miška je skvelá a sympatická učiteľka. Má super prístup k študentom a humor. Toto je veľmi motivujúce pre študentov, a mne to veľmi pomohlo sa zlepšiť a zároveň stráviť skvelý a zábavný čas na kurze. Odporúčam jej kurzy, určite budete spokojní ako ja. Ďakujem :)

Branislav S.

Branislav S.

Unverified reference

Som študentom Vysokej školy a nikdy by mi nenapadlo, že učenie španielskeho jazyka môže byť taká zábava, (tradičná aj nekonvenčná). Miška je samozrejme zakaždým pripravená a málokde nájdete niekoho, kto by sa s takou vášňou venoval aj španielskej gramatike aj hovorenej španielčine či katalánskemu nárečiu. Stále dbá na všetky detaily, aj nato, aby ste správne vyslovovali a artikulovali. Ak chcete niekedy v živote používať španielsky jazyk, vrelo odporúčam Mišku a Gerarda ako mentorov. S pozdravom Branislav K.

Vladimira S.

Vladimira S.

Unverified reference

Miška Tirpáková je super!! Som úplný začiatočník, ale robím veľké pokroky každý týždeň vďaka 100% pripravenosti lektorky. Vždy prinesie všetky materiály a využijeme každú minútu. Hodiny prejdú neuveriteľne rýchlo. Vždy robíme nejakú gramatiku, cvičenia, konverzujeme v rámci mojich možností, skladáme celé vety, venujeme sa výslovnosti, čítaniu... Na hodiny sa vždy veľmi teším, rovnako rada sa na ne pripravujem. Miška je usmievavý a veselý človiečik. Ďakujem Miška:)

Klaudia V.

Klaudia V.

Unverified reference

U Misky studujem len mesiac, no som nadmieru spokojna. Ocenujem jej zanieteny pristup, 100% pripravu na kazdu hodinu, siroky obzor, ustretovost a samozrejme aj znalost spanielciny. Dakujem. Klaudia

Lucia E.

Lucia E.

Unverified reference

Skvela lektorka!!! Hodiny zabavne, vtipne, vzdy skvelo pripravena a hodiny doslova sije podla potrieb a poziadaviek "na mieru". Mozem len vrelo odporucat!!!