Michal M.

Michal M.

Responds within 4 hrs, to 100% of messages
100% 4 hr
Accepts new students

Michal M.

Accepts new students

Hra na husle, Hra na klavír , Teória

  • Offers online lessons
  • From  15 €/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 15 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Answered questions

Description

Dobrý deň, ahojte.
Volám sa Michal. Mám 25 rokov. Som absloventom v hre na husliach na Konzervatóriu Bratislava. Svoju prax som si zdokonaloval v hrani v orchestroch ako Plzeňská filharmónia, Pražský symfonicky orchester , Dánsky rozhlasový orchester v Holstebre... Učil som 2 roky v ZuŠ Hriňová predtým 6 rokov v Dolnej Krupej na ĽUŠ Johany Slobodovej,ZUŠ Žarnovica. Momentálne učím v SZUŠ Vlkanovej a SZUŠ vo Zvolene.Taktiež učím na ZŠ Hudobnú výchovu 1-8. ročník. Venujem sa vážnej hudbe ale mám v obľube aj Ľudovú hudbu. Mám svoju vlastnú cimbalovku. Doučujem začiatočníkov i pokročilých.

súkromné hodiny vyučujem (v učebni) vo Zvolene , v Žarnovici , vo Vlkanovej/Badíne a môžem aj dochádzať za žiakom. Uprednostňujem prezenčné hodiny nakoľko podľa môjho názoru dištančné vyučovanie je efektívne asi len na 20% od prezenčného.

Teším sa na stretnutie s vami ;)

Lesson types

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

References (1)

+ add reference
Aneta H.

Aneta H.

Unverified reference

Perfektný učiteľ, trpezlivý, milý, super individuálny prístup, celá hodina je strávená hraním, takže sa veľa naučím, na hodiny chodím veľmi rada. Keďže som sa v minulosti učila hrať na gitare a v súčasnosti sa učím okrem huslí aj na akordeón, Miško je môj tretí učiteľ hudby a zo všetkých troch učiteľov je najlepší.

Tutor's answer:

Potešili ste ma. Ďakujem.

Answered questions (2)

This tutor has helped to answer these study questions

Michal M.

Konzervatorium

Dobry den. Chcela by som sa opytat, ci ma moja dcera sancu dostat sa na konzervatorium po dvoch rokoch hrania na husliach. Ucitelka povedala, ze je strasne sikovna, ale ze neruci za to, ze ju zoberu. Je mlada, nema vela skusenosti. Samozrejme sa chceme stretnut s nejakym profesorom, ale chcela by…

Michal M.

geografia 13. vek

ako sa volá ujo v harry potterovi ktorý nemá nos a volá sa voldemort?