Maria K.

Maria K.

Responds within 2 hrs, to 100% of messages
100% 2 hr
Accepts new students

Maria K.

Accepts new students

nemecký jazyk - začiatočník, pokročilý,príprava na maturitu, na prijímačky, vysokoškolská nemčina, slovenčina - doučovanie cudzincov,

Price From 10 €/hr
Description Lesson types References Answered questions

Description

Doučujem nemecký jazyk s dlhoročnými skúsenosťami na strednej aj vysokej škole, možnosť doučovania počas celého dňa v čase zvolenom klientom, aj cez víkendy, možnosť výučby prezenčne, alebo online - cez skype, WhatsApp, cez Zoom, Google Meet a ine.

Lesson types

Štandardná lekcia

10 € / 45 min

References (41)

+ add reference
Hana H.

Hana H.

Unverified reference

Pani Korytátová je skvelá pani učiteľka, má somnou veľa trpezlivosti a mám ju veľmi rada. Ďakujem jej za to čo ma doteraz naučila a verím že ešte veľa naučí.

Eva B.

Eva B.

Unverified reference

Pani Korytárová sa narodila pre to,aby mohla byť učiteľkou a to nielen v NJ, vie neskutočne dobre vysvetliť učivo, je chápava, milá,trpezlivá. Ide vždy podľa tempa daného študenta. Vždy dobre odhadne aké tempo výučby má zvoliť, je milá a hlavne vtipná, aj sa na hodine zabavíme...však ? ehm,ehm...ale je to inak veľmi seriózna pani učiteľka a mám ju veľmi rada, chcem sa jej poďakovať týmto spôsobom za to, koľko ma naučila doteraz a verím, že koľko ešte naučí...

Rachel P.

Rachel P.

Unverified reference

Veľmi milá pani učitelka, ktorá vie riadne namotivovať. Gramatické javy, ktoré mi predtým robili problém mi vysvetlila jasne a jednoducho. Hodiny ma s ňou ma veľmi bavia a s tým aj nemčina ešte viac ako predtým.

Petra O.

Petra O.

Unverified reference

Ako úplná začiatočníčka som bola maximálne spokojná s prístupom,vysvetľovaní a hlavne trpezlivosťou.Naučila som sa všetko čo som potrebovala.Ešte raz ďakujem a odporúčam.

Františka P.

Františka P.

Unverified reference

Pani Korytarova je vynikajuca ucitelka, trpezliva. Nemecky hovorim, ale naucene mam aj chyby, ktore sa spolu pokusame opravit. Hladala som niekoho, kto bude mat so mnou trpezlivost a bude ma pri rozpravani opravovat. Pani Korytarova tuto trpezlivost ma, vysvetli mi jednoducho kde a preco robim chybu, jasne vysvetli pravidla. Odporucam aj na ''doklepnutie'' nemciny :-).

Answered questions (5)

This tutor has helped to answer these study questions

Maria K.

nemecký jazyk

Vedel by mi niekto pomôcť s pár vetami z nemčiny ?

Maria K.

Nemecký jazyk - kontrola textu

Dobrý deň, prosím, bol by mi niekto ochotný skontrolovať text napísaný po nemecky, či je správny zo štylistickej a gramatickej stránky. Ďakujem

Maria K.

NEMCINA

POTREBUJEM NAUCIT NEMČINU NA MATURITY DNES SOM S NEMČINY MATUROVALA A NESPRAVILA SOM....DO SEPTEMBRA TO MUSIíM DAT......DAKUJEM

Maria K.

predložky v nemčine

Dobrý deň,učím sa v nemčine predložky s 3 a 4 pádom. Prosím Vás, poradte mi, na ktorom webe nájdem podrobné vysvetlenie predložiek auf, bei, mit nach von zu a tiež durch, für, gegen, ohne, um v situáciach no nie formou poučiek,ale vysvetlenie formou obrázkov v rôznych situáciách.Vďaka.

Maria K.

NEMCINA

DOMACA ULOHA