Andrea K.

Andrea K.

Responds within 5 hrs, to 100% of messages
100% 5 hr
Accepts new students

Andrea K.

Accepts new students

Doučovanie matematiky v Novej Dubnici a okolí

Price From 30 €/hr
Preferred times: midday, evenings
Description Lesson types References Photos & Certificates Answered questions

Description

Ahojte. :)
Pochádzam z okolia Trenčína a vyštudovala som aplikovanú informatiku na FEI STU v Bratislave. Popri štúdiu som vo voľnom čase doučovala matematiku v Bratislave, najmä deti zo základných škôl a gymnázií. Mám 29 rokov a popri škole som si na STU dokončila aj Doplňujúce pedagogické štúdium.
Rada pracujem s deťmi a mladými ľuďmi. Teraz som na materskej dovolenke s dvoma malými dcérkami a z tohto dôvodu momentálne nedoučujem.

Lesson types

Štandardná lekcia

30 € / 55 min

References (5)

+ add reference
Peter H.

Peter H.

Unverified reference

Výborná doučovateľka, milý prístup a super štýl vysvetľovania. Pomohla mi zlepšiť sa v matematike na gymnáziu. Rozhodne odporúčam 🙂

Andrea Ď.

Andrea Ď.

Unverified reference

Aďka doučovala matematiku moju dcéru deviatačku na monitor, musím pochváliť jej prístup, dcéra bola veľmi spokojná a monitor dopadol veľmi dobre. Učivo vedela zrozumiteľne vysvetliť, mala trpezlivosť a veľmi jej pomohla. Určite sa na ňu obrátime aj v budúcnosti. Ďakujeme

Ivana T.

Ivana T.

Unverified reference

Môžem len povedať, že s Aďkou sme boli maximalne spokojní. Doučovala matematiku moju 12-ročnú dcéru (siedmačku). Prospech sa zlepšil z trojky na jednotku a to hovorí za všetko. Dcéru dokázala zaujať, trpezlivo vysvetľovať. Ďakujeme :)

Henrieta B.

Henrieta B.

Unverified reference

Doučovanie s Aďkou pomohlo mojim dvom dcéram úspešne sa dostať na gymnázium a tiež mať na konci roka z matematiky jednotku. Učivo vedela zrozumiteľne vysvetliť, vždy prišla načas a tiež sa snažila nájsť termín a čas, ktorý dcéram vyhovoval. Sme jej veľmi vďační za pozitívny prístup, odovzdanie vedomostí a pedagogické schopnosti. Aďka, ďakujeme !!!

Eva D.

Eva D.

Unverified reference

Andrea doučovala matematiku moju dcéru, ktorá sa pripravovala na prijímacie skúšky na strednú školu. S doučovaním sme boli veľmi spokojní - prístup, dochvíľnosť, vedomosti, vysvetlenie učiva, rýchla odozva. Určite sa na ňu obrátime aj v budúcnosti.

pictures and certificates

Answered questions (6)

This tutor has helped to answer these study questions

Andrea K.

Valec, povrch a objem

Z dvoch rovnakých kartónových obdĺžnikov s rozmermi 56x60cm zvinieme dve rôzne valcové rúrky tak, že na zlepšenie sa kartón prekrýva o 1cm. Ktorá z rúrok ma väčší objem?

Andrea K.

Valec, povrch a objem

Rotáciu obdĺžnika s rozmermi 4x10cm okolo strany vznikne valec. Vypočítaj jeho povrch.

Andrea K.

Valec, povrch a objem

Valcový súd má postavu s obsahom 19,625dm2 a jeho osový rez je obdĺžnik s dĺžkou uhlopriečky 1,3m. Vypočítaj objem a povrch suda.

Andrea K.

Prosim o pomoc s prikladom

Peter narysoval pravidelný sestuholnik ktoreho vrcholy ležali na kruznici dlzky 16 cm. Potom pre kazdy vrchol sestuholnika narysoval kruznicu ao stredom v tomto vrchole kt prechadzala jeho dvoma susednými vrcholmi. Vznikok utvar kvietka. Urcte obvod vyznaceneho kvietka

Andrea K.

Matematika výpočet pronile

Pomôcť s úlohou z matematiky,nevieme ako príklad vypočítať aby sme stúpanie dostali v promile. príklad číslo 4