Author's photo
Katarína D.
informatika

Wordpress

Ahojte,
potrebovala by som sa poradiť ohľadom Wordpressu čo sa pluginov týka, ako ich najlepšie implementovať a či sa niektoré dajú upraviť aspoň pomocou CSS.
Ďakujem

1 odpoveď
Zdravím Katka,
implementujte ich priamo cez WP a pluginy, či už vyhľadáte voľne dostupné alebo zakúpené uploadnete ako .zip, toto je asi najľahší spôsob. :)

Áno, dajú sa upravovať aj pomocou CSS.
Komentáre:
Katarína D.
Ďakujem, ale asi závisí aj do akej hĺbky je plugin upravovateľný ? Lebo už som skúšala jeden upraviť, ale tam sa mi bohužiaľ dal upraviť len tak v celku. Nešlo mi ho rozkúskovať by som povedala. Preto sa pýtam či je možné to nejako rozkúskovať.
Michal Š.
Tak free pluginy sú väčšinou pod licenciou open source a väčšinou všetky ich súbory sú nahraté na Vaše FTP, takže ich viete a môžete upraviť cez zdrojové kódy. Ale áno, sú aj pluginy, ktoré upravovať už zo zmluvy ich používanie by ste nemali, a niektoré si ťahajú isté nastavenia zo súborov na serveroch, nie Vašom, ale autora toho pluginu. Tých variácií j nespočet. Ideálne by bolo, ak sem dáte Váš web a vôbec info o ktorom plugine sa rozprávame... toto je hľadanie ihly v kope sena. :)