Vedel by to niekto prosím? 🙏

Prílohy:
Question image
3 odpovede
Škoda, že sa vôbec nesnažil/a urobiť to cvičenie sama a škoda, že sa tu nájde niekto, kto urobí "zadarmo" to cvičenie za Teba. Aj ja by som zadarmo skontrolovala dané cvičenie, ale nie ho robiť celé.
Komentáre:
Radovan C.
Ak niekto poprosi o pomoc tak mu vzdy rad pomozem a to bezplatne.Mna osobne to nestalo nic a ten kto o to poziadal urcite mal na to svoj dovod.Mozno cvicenie vypracoval a hanbil sa za odpovede tak to urobil takymto sposobom?To samozrejme niektorych jedincov nenapadne.Na Slovensku je to kultura posudzovat a za vstko si nechat zaplatit.
tu je prosim pekne zivy priklad ako je deckam jedno. Tak ako pise Andrea, ani sa nesnazil/a. Dôkazom ze to ani z rychlika nevidel/a je fakt, ze po komunite ziada vypracovat cvicenie na posluch. Doba nie je idealna, ale bez snahy to nepojde nikde a nikdy, to by ste si mali deti uvedomit.
Piate cvicenie treba urobit pomocou nahravky.Zvysok vam mozem urobit ak chcete.Bezplatne.
Komentáre:
Radovan C.
Cvicenie 6. Dear Mr Smith, I would like to apply for.... I have worked at the.... I can come for an interview... I look forward to hearing from you. Yours sincerely Tom Baker
Radovan C.
1.How often do you go... Have you been shopping today? Did you buy anything? 2.He is always cheerful. She's unreliable. polite 3.wrong correct wrong correct 4.Would you mind Is it better if.....or Is it all right if I close the window? Do you think you can close the window? Can you close the window please?