Karolina Z.

Karolina Z.

Відповідає протягом 12 годин на 60% повідомлень.
60% 12 год.

Karolina Z.

Angličtina online, flexibilne a bez stresu s profi tlmočníčkou

Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Опис Заявки Блоги

Опис

Som Kaja, teší ma!

Ak si chcete zlepšiť angličtinu online, vitajte :) Pomôžem vám rozšíriť si slovnú zásobu, získať istotu v rozprávaní aj v gramatike. Hodiny šijem na mieru vašim potrebám, záľubám a nálade, nemusíte sa báť nudy ani stresu. Viem byť trpezlivá aj motivačná.

Angličtinu som študovala, učím viac ako 10 rokov a som aj prekladateľka a tlmočníčka (možno ste ma videli v telke tlmočiť Oscarov). Proste ňou žijem a dýcham ♥

HODINY PREBIEHAJÚ ONLINE (cez Skype alebo inú appku), môžete sa kľudne prihlásiť aj v pyžame :) Časovo sa vám prispôsobím. Väčšinu materiálov tvorím sama a máte ich v cene. Na hodinách budeme používať angličtinu v praxi a dám vám tipy, ako na nej zapracovať aj mimo našich lekcií.

Každodennú dávku angličtiny odo mňa nájdete na IG englishbykaja.

Prvá skúšobná lekcia je zadarmo, trvá cca 30 min. Povieme si, na čom chcete popracovať, vypočujem si vašu angličtinu a dohodneme si ďalší postup.

Pre viac info mi napíšte správu, budem sa tešiť! :)

Katka M.

Katka M.

Неперевірена заявка

ĎAKUJEM za skvelé hodiny. Kaja vie nielen výborne po anglicky, ale vie aj výborne učiť. Hodiny sú pohodové ale aj tak po každej hodine cítim že som sa zase o kúsok zlepšila. Ak chcete rozhýbať zaseknutú angličtinu ako ja, neváhajte ani sekundu :))

Adriana V.

Adriana V.

Неперевірена заявка

S Kajou som sa naučila za pol roka viac ako za 2 roky v jazykovke. Myslela som že som stratený prípad, ale zistila som že mi len treba správnu učiteľku :D Na hodinách je vždy dobrá atmosféra a baví ma, že sa dozvedám aj zaujímavosti o kultúre anglicky hovoriacich krajín.

Kamil K.

Kamil K.

Неперевірена заявка

Najlepsia ucitelka, aku som mal, na hodiny sa vzdy tesim. Su zaujimave a velmi ocenujem, ze ked som unaveny z roboty tak tomu prisposobi aj tempo. Kajine materialy maju hlavu a patu a su ovela praktickejsie ako hocico co som predtym videl v ucebniciach. Proste som spokojny :))

Lucia S.

Lucia S.

Неперевірена заявка

Kajine hodiny ma veľmi bavia, vždy som sa bála hovoriť v angličtine a vďaka nej som sa osmelila. Hodiny sú super praktické a páči sa mi aj priateľský prístup. Odporúčam! :)

Блоги (3)

5+1 výhod súkromných hodín angličtiny

Najprv si poďme povedať, že angličtinu sa určite môžete naučiť aj v jazykovke alebo samoštúdiom. Ale nie je to pre každého a väčšinou to nie je tak efektívne ako individuálne hodiny. Na úvodnej…

Aj váš home office má biele steny?

Ak vám nadpis článku nedáva zmysel, možno ste len nevedeli, že home office po anglicky znamená niečo úplne iné, ako ste si doteraz mysleli.Jazyk je živý tvor. Vyvíja sa a mení sa. A rád si požičiava…

5 tipov, ako si zlepšiť angličtinu v kuchyni

Ak radi varíte, pečiete alebo minimálne jete, tento článok by sa vám mohol páčiť. Aj angličtina totiž môže prechádzať cez žalúdok. Moji študenti vedia, že som zástankyňou zapojenia angličtiny do…