Ema D.

Ema D.

Відповідає протягом 17 годин на 90% повідомлень.
90% 17 год.

Ema D.

Objavuj svet s angličtinou a španielčinou

  • Від  12 €/год.
  • Бажаний час: вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 12 €/год.
Бажаний час: вдень, ввечері, у вихідні
Опис Типи уроку Заявки Фото та Сертифікати

Опис

Som študentkou Bilingválneho gymnázia v Žiline, už od nízkeho veku ma bavia cudzie jazyky. Venujem sa im každodenne, nielen v škole, no i vo voľnom čase. Angličtinu sa učím už viac než 10 rokov a španielčinu 7. Mojím cieľom počas doučovania je pomôcť zvyknúť si na jazyk, rozšíriť slovnú zásobu a nemať strach vycestovať do zahraničia. Dbám teda najmä na aplikovanú angličtinu namiesto neefektívneho učenia sa gramatických pravidiel a slovnej zásoby spamäti. Cvičenia, témy a úroveň jazyka adekvátne prispôsobím každému na mieru a podľa potreby.
V roku 2018 som získala certifikát TOEFL Junior v angličtine na úrovni B2, i keď momentálne svoju úroveň odhadujem na C1+. Neskôr v roku 2021 som získala certifikát DELE zo španielskeho jazyka na úrovni B2.
Rada čítam zabalená v deke a so šálkou čaju v ruke :).

Типи уроку

Štandardná lekcia

12 € / 60 хв.
Peťo W.

Peťo W.

Неперевірена заявка

Výborný prístup doučovateľky, pokiaľ nemáte vlastné materiály tak Vám Ema vypracuje plán každej hodiny so zaujímavými témami (tento prístup preferujem aj ja). Doučovanie od Emi využívam už takmer pol roka a plánujem v ňom pokračovať aj naďalej. Hodiny sú náučné, pútavé, zaujímavé ale aj zábavné.

Martin S.

Martin S.

Неперевірена заявка

When you beat that girl in WordShake game, then you will know you are really good in English! :)

фото та сертифікати