Adam G.

Adam G.

Відповідає протягом 1 години на 60% повідомлень.
60% 1 год.
Приймає нових учнів

Adam G.

Приймає нових учнів

Doučovanie matematiky kamarátskou formou za férovú cenu! :)

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  10 €/год.
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 10 €/год.
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Опис Типи уроку Заявки Відповіді на запитання

Опис

Volám sa Adam, mám 20 rokov a som študentom denného štúdia Univerzity Komenského - fakulta matematiky, fyziky a informatiky, kde študujem program Aplikovaná informatika.
Matematika a informatika sú určite dva predmety, ktoré ma veľmi bavia, zmaturoval som z nich na jednotky a naďalej sa im venujem pri mojom Štúdiu na VŠ.
Rád posuniem moje vedomosti niekomu ďalšiemu a ukážem, že matematika nie je len kopa ťažkých a nudných vzorcov ktoré treba vedieť naspamäť. :)

Типи уроку

Štandardná lekcia

10 € / 55 хв.
Emma M.

Emma M.

Неперевірена заявка

S Adamom som mala zatiaľ len jednu hodinu, ale už chápem učivo oveľa viac. Príklady, ktoré by som pred tým ani nevedela ako začať počítať som zrazu vedela vypočítať sama a jeho celkové doučovanie mi vyhovuje. Učivo vie efektívne doučiť s trpezlivosťou s zrozumiteľne :)

Karin K.

Karin K.

Неперевірена заявка

Už po pár hodinach s Adamom som pochopila učivu, ktoré som predtým vôbec nechápala. Vedel mi všetko zrozumiteľne vysvetliť a logicky ma učivo naučiť. Okrem matematiky som s ním mala aj pár doučovaní z informatiky, ktorú mi tiež vedel dokonalo vysvetliť. Ja som osobne veľmi spokojná, takže keď chcete doučovateľa, ktorý vám učivo perfektne a bez problémov vysvetlí, odporúčam Adama.

Відповіді на запитання (1)

Цей репетитор допоміг відповісти на такі навчальні запитання

Adam G.

Python programovanie

Potrebovala by som pomôcť s pythonom , máme vymyslieť vlastný program v python ohľadom zdravotníctva ,pošlem fotku ohľadom čoho by to malo byť napr na meranie pulzu alebo dychania.program ,ktorý bude simulovať znalostný systém , ktorý rozhodne na základe vstupu ,čo je pacientovi – máme poposať …