Klaudia T.

Klaudia T.

Відповідає протягом 8 годин на 100% повідомлень.
100% 8 год.

Klaudia T.

ONLINE doučká (doteraz) z juhu Francúzska

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  25 €/год.
  • Бажаний час: ввечері, у вихідні
Ціна Від 25 €/год.
Бажаний час: ввечері, у вихідні
Предмети:
Опис Типи уроку Заявки Фото та Сертифікати

Опис

Najviac sa o doučkách so mnou dozvieš od mojich študentov v referenciách :) Tak neváhaj a klikni na môj profil...


Venujem sa im už päť rokov podľa individuálnych potrieb každého - kvalitne a s radosťou.


Inak moja francúzska cesta vyzerala asi takto : 18 mesiacov Aupair v Bordeaux - 6 mesiacov recepčná v Nice - bakalársky diplom po troch rokoch štúdia francúzštiny a psychológie na PdF na Komenského Univerzite v Bratislave so zastávkou na Erasme vo francúzskom Lille - certifikát DALF C1 v Bratislave - DALF C2 v Montpellier - 2 roky magisterského štúdia na Univerzite v Montpellier.

Novinkou je moje úspešné júnové ukončenie štúdia na juhu Francúzska, kde som žila posledné dva roky a presťahovanie sa na Slovensko, odkiaľ vo voľnom čase posúvam svoje vedomosti študentom cez Skype.

Типи уроку

Štandardná lekcia

25 € / 55 хв.
Lucia O.

Lucia O.

Неперевірена заявка

Klaudia je velmi mila a svoju prácu berie velmi zodpovedne. Doučuje moju 11 ročnú dcérku, ktorá si ju velmi obľúbila a hodiny s ňou považuje za zábavne a velmi sa teší na každú ďalšiu. Vrele Klaudiu odporúčame.

Denisa P.

Denisa P.

Неперевірена заявка

Ak hladate TOP doucovatelku francuzstinky, prave ste ju nasli :) Klaudi je velmi sikovna, usmievava a sympaticka mlada dama, za ktorej najvacsie pozitivum rozhodne povazujem jej krasny francuzsky akcent! :) Profi hodiny, krasne prezentacie a vzdy vsetko na 1000 % pripravene. To su hodiny s Kladiou. Odporucam vsetkymi dvadsiatimi :)

Sofia B.

Sofia B.

Неперевірена заявка

Doučká s Klaudiou sú velmi super. Každý týždeň sa naučím veľmi veľa nových veci. Hodiny sú zaujímavé a pestré. Som strašne rada že som si vybrala na doučká z franiny práve Klaudiu:)

Lubos C.

Lubos C.

Неперевірена заявка

Uz je to snad viac ako pol rok a na hodiny s Klaudiou sa tesim stale rovnako! Vzdy je maximalne pripravena, presne podla toho co chcem alebo potrebujem. Hodiny su velmi pestre a zabavne zaroven. Klaudi je zaroven velmi empaticky clovek co robi hodiny este viac prijmnejsie. Mozem len maximalne doporucit !

Zuzana F.

Zuzana F.

Неперевірена заявка

Klaudiu som kontaktovala na zaciatku 2022 na zaklade jej referencii a jej profilu. A vsetky referencie su pravdive - Klaudia je v prvom rade velmi prijemny clovek a lekcie francuzstiny s nou su velmi prinosne. Je vzdy pripravena, ma k dispozicii materialy, ktore ozivia preberanu temu alebo oblast gramatiky. Je zaroven velmi empaticka a dokaze flexibilne reagovat na zmeny. 100% odporucam jej doucovanie!

фото та сертифікати