Soňa S.

Soňa S.

Відповідає протягом 1 години на 100% повідомлень.
100% 1 год.
Приймає нових учнів
Безплатне пробне заняття

Soňa S.

Приймає нових учнів
Безплатне пробне заняття

Espaňol ❤︎

  • 5/5 (оцінка від 3 студентів)
  • 10 проведених занять
  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  14 €/год.
  • Бажаний час: вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 14 €/год.
Бажаний час: вдень, ввечері, у вихідні
Опис Типи уроку Заявки Фото та Сертифікати

Опис

¡Hola amigos!

Som Soňa a rada by som posunula ďalej svoje znalosti a vášeň pre španielčinu, ktorou doslova žijem.

Španielčine sa venujem už viac ako 12 rokov. Začala som ako samouk, no veľmi rýchlo ma to nadchlo a chcela som vedieť stále viac, a tak som sa začala dennodenne vzdelávať. Či už sama alebo v jazykových školách. Najviac mi však dal pobyt v Španielsku, kde som mala možnosť stráviť časť svojho štúdia a ďalej sa v španielčine zlepšovať. Tento čas strávený v Španielsku ma veľmi inšpiroval a priviedol ma až k oficiálnemu certifikátu DELE od Inštitútu Cervantes, úroveň C1.


Či už sa teda chystáte na dovolenku do španielsky hovoriacej krajiny, potrebujete základy španielčiny do novej práce, školy, alebo vás jednoducho zaujíma o čom to spieva ten Alvaro, tak mi nechajte správu a určite sa dohodneme :) Preferujem začiatočníkov a pokročilých formou online hodín, od 11r.

Prvá polhodinka je zdarma, aby ste sa vedeli rozhodnúť, či vám môj štýl (aj ja samotná) sedím.

1 hodina – 14 EUR
45 minút – 12 EUR

¡Hasta luego!

Типи уроку

Skúšobná lekcia

Безплатно / 30 хв.
Štandardná lekcia

14 € / 60 хв.
Mária G.

Mária G.

6 проведених занять

Odporúčam doučovateľku Soňu, pretože jej hodiny sú vždy zaujímavé a chodí na ne plne pripravená. Je trpezlivá, ochotná pomôcť, vysvetliť a zopakovať prebranú látku niekoľkokrát bez problémov. Jej individuálny prístup ma zaujal už na prvej hodine, kedy sme sa základy učili nezvyčajnou formou. Ak by ste chceli interaktívne a zábavné hodiny namiesto nudného čítania z knižky, určite skúste hodinu so Soňou. Ja osobne vidím progres už po pár hodinách a som veľmi spokojná s každou jednou hodinou.

Elena G.

Elena G.

Неперевірена заявка

Na doučovanie španielčiny jednoznačne odporúčam Sonicku. Na hodiny chodí plne pripravená. Pri vyučovaní využíva rôzne hravé metódy, kedy sa slovíčka ľahšie pamätajú. Na hodinách sa venujeme aj gramatike aj komunikácii, taká príjemná rovnováha. Je veľmi trpezlivá a nemá problém zopakovať nieco 10krat.

Róbert S.

Róbert S.

Неперевірена заявка

Pani doučovateľka je veľmi zlatá a príjemná. Za posledný mesiac som sa toho veľmi veľa naučil a určite mi to pomohlo v mojom rozvoji jazykových schopností. Určite odporúčam toto doučovanie. Za veľké plus považujem aj to, že je vždy ústretová pri dohadovaní termínu doučovania.

Viktória G.

Viktória G.

Неперевірена заявка

Dlhšiu dobu som sa chcela naučiť španielčinu. Nikdy som nevedela kde začať a ako pokračovať. Momentálne sa španielčine venujem už rok. Ovládam základy a viem zvládnuť jednoduchšie konverzácie, vďaka Sonke, pretože bez nej by som to nedokázala. Je milá a empatická, vie vysvetliť gramatiku pomocou rôznych hier a cvičení, vďaka ktorým tomu rozumiem.Tak kto by sa chcel doučovať španielčinu jednoznačne odporúčam Sonku. Buena suerte

Veronika O.

Veronika O.

Неперевірена заявка

Sonička ako doučovateľka španielčiny je super, určite odporúčam. Na hodinu je vždy pripravená, ale takisto je aj milá, ochotná, hlavne má veľkú dávku trpezlivosti a nevadí jej tú istú látku vysvetliť aj 10 krát, kým to človek nepochopí. Človek sa vie aj zasmiať, takže to určite nie je len nudná hodina, na ktorej počúvate stovky nových informácií. Poradí Vám aj mimo dohodnutej hodiny, ak niečo chcete preložiť narýchlo alebo len pomôcť doklepnúť nejaký detail z učiva. Pošle aj veľa extra dokumentov na študovanie, s ktorými viete pracovať vo voľnom čase a tak sa zlepšovať ešte viac. Za mňa super.

фото та сертифікати