Denny G.

Denny G.

Відповідає протягом 15 годин на 100% повідомлень.
100% 15 год.
Приймає нових учнів
Безплатне пробне заняття

Denny G.

Приймає нових учнів
Безплатне пробне заняття

Angličtina pre mierne pokročilých, pokročilých, angličtina pre business

  • 3 проведених заняття
  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  15 €/год.
Ціна Від 15 €/год.

Опис

*Momentálne neprijímam ďalších študentov a bohužial neviem odopvedať na odoslané požiadavky, keďže správy na doučma fungujú len cez Paywall. Ďakujem za pochopenie.*

Ahoj, som Denny, vedkyňa žijúca a študujúca v zahraničí. Za posledných 7 rokov som študovala a pracovala na univerzitách v Škótsku, Kanade, Nemecku a Švédsku.

Ak potrebuješ pomoc so stredoškolskou či vysokoškolskou angličtinou, pokročilou gramatikou prípadne plynulejšou konverzáciou, neváhaj ma kontakovať.

Poskytujem aj odbornú konzultáciu v oblastiach terminológie pre medicínu a výskum, odborných prezentácií v angličtine, prípravy na anglický pohovor a Business English.

Ako prvý krok sa porozprávame o tvojich cieľoch, ja ti potom vytvorím učebný plán na základe tvojich potrieb a pustíme sa do toho. Všetky moje hodiny sú individuálne a zamerané na potreby každého študenta.

Pripravené mám pre teba tri balíčky - konverzácia, certifikát a Business English. V prípade iných záujmov mi kľudne napíš a vytvoríme niečo šité presne pre teba!

Типи уроку

Trial lesson

A conversational lesson to talk about your needs and wants. As an outcome, we will draft your individual lesson plan :).

Безплатно / 20 хв.
Konverzácia

45min-long lesson focused on becoming a fluent communicator in English. Each lesson is based on prepared prompts and discussion materials. We will set a lesson focus based on your improvement area of interest.

15 € / 45 хв.
Anglický pohovor / Business English

A lesson focused on expanding your vocabulary in Business English and getting you ready to ace your English interview. Based on your needs and skills, we will select our focus on: leading a professional conversation in English, presenting data in English, high command of Business terms and vocabulary.

20 € / 45 хв.
Príprava na štátnice/anglický certifikát

A lesson to help you improve your grammar, reading, listening, writing and speaking skills to pass an English exam of your choice. The lesson will consist of a conversation starter, a grammar focus and exercises for 2 out of 4 skill categories (reading, listening, writing, speaking).

20 € / 55 хв.